Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Η ΠΑΕ στους οπαδούς: «Μην κάνετε ζημιά, μπαίνουμε μέσα»

Η ΠΑΕ στους οπαδούς: «Μην κάνετε ζημιά, μπαίνουμε μέσα»

 

Με αφορμή το  πρόστιμο που επιβλήθηκε η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα τονίζοντας ότι μπαίνει μέσα στα έξοδα

Είναι γεγονός ότι φέτος οργανωμένη οπαδική παρουσία δεν υπάρχει στους εντός έδρας αγώνες των Τρικάλων. Στα περισσότερα ματς μαζεύονται δεν μαζεύονται καμιά δεκαριά οπαδοί στη γνωστή τους θέση, όμως  από το άναμα ενός πυρσού στο ματς με τον Απόλλωνα η ΠΑΕ  έφαγε πρόστιμο 3000 ευρώ.

Με αφορμή αυτό το πρόστιμο η ΠΑΕ  έστειλε μήνυμα στους οπαδούς  τονίζοντας μάλιστα ότι διαχειριστικά μπάινει μέσα στο φετινό πρωτάθλημα λόγω των μεγάλων λειτουργικών και διαχειριστικών εξόδων

 

Η  ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έπειτα από το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, ανέφερε:

«Στην ομάδα μας κοινοποιήθηκε έγγραφο με το οποίο ενημερωθήκαμε ότι της επιβλήθηκε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ για το άναμμα ενός πυρσού στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. Σας ζητάμε από εδώ και στο εξής να βοηθήσετε την ομάδα μας και να μην προβείτε ξανά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τα έσοδα των αγώνων μας δεν είναι απλά μηδενικά, μπαίνουμε μέσα, σε αντίθεση με τα έξοδα τα οποία είναι πολλά (διαιτησίες, λειτουργικά έξοδα, έκδοση εισιτηρίων κλπ).

Το πρωτάθλημα φτάνοντας στο τέλος του γίνεται πιο απαιτητικό και η ομάδα έχει την ανάγκη από τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της με τη μορφή της παρουσίας, της φωνής και του παλμού. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια η οποία διώκεται ποινικά από τις αθλητικές αρχές και είναι ενάντια στον ΚΑΠ, απλά δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στην ομάδας μας.
Εκ μέρους της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ζητάμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε όλοι ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι».

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top