ΦΛΟΥ: Η αποθέωση, η ομολογία και ένα κουίζ!

FLEVARAKISPEMP26NOEMVΑναμένεται αποθέωση το Σάββατο για «Φλέβα»!

Μηνύματα

Τα μηνύματα υπέρ της παραμονής Φλεβαράκη είναι απίστευτα και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μπαίνοντας στον λογαριασμό της ομάδας των Τρικάλων BC Aries στο Facebook. Εννιά στα δέκα μηνύματα είναι για την παραμονή του κόουτς για τέταρτη χρονιά στα Τρίκαλα αναγνωρίζοντας του την συμβολή του στο επίτευγμα…

Δεύτερη ανάγνωση

Πάντως από  μία δεύτερη ανάγνωση των δηλώσεων του κόουτς στο Nova διαφαίνεται ότι δεν λέει καθαρά ότι φεύγει ενώ δεν μίλησε για αποχώρηση στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο τέλος του αγώνα. Λέτε να υπάρχει παραθυράκι;

Χαλαρά

Μετά την νίκη στο Λαύριο όλα χαλαρά στο κλειστό χθες. Οι παίκτες έπαιξαν ποδόσφαιρο (!!!) και στο τέλος της προπόνησης απόλαυσαν τα γλυκά που τους πήγε ο Χρήστος Τσέκος που χθες είχε τα γενέθλια του… Χρόνια Πολλά και από την στήλη!!!

Τα έσπασε

Ήταν δεδομένο. Τα … έσπασε χθες το βίντεο του Μάκη Παυλάκου να άδει στο πούλμαν της επιστροφής Μανώλη Αγγελόπουλο και να τον βαθμολογούν ο παίκτες της ομάδας!!!

Νίκη

Οι της Αμαλιάδας για να παραμείνουν ποντάρουν σε νίκη μας επί του Απόλλωνα Πατρών. Οι Αρκάδες ποντάρουν κάπου αλλού. Η νεκροψία θα δείξει!!!

Ζάκυνθος

Η στήλη έκλεισε λίγο πριν την αναμέτρηση του ΑΟΤ με την Ζάκυνθο… Αν υπήρξε οτιδήποτε περίεργο, θα σχολιαστεί αύριο!

Παναγό

Θα τον βρούμε τελικά απέναντι μας τον Κώστα Παναγόπουλο. Στον πάγκο του Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική…

Γέλια

Νέα φαρσοκωμωδία στο AEL FC Arena με τον Κούγια να βγάζει και ανακοινώσεις εναντίον των φιλάθλων της ομάδας του γιατί …τόλμησαν να χειροκροτήσουν την ομάδα της Καλλιθέας!!!

Ομολογία

Όλα τα είχαμε δει αλλά τέτοια ανακοίνωση ποτέ! Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες ή όχι οι εναπομείναντες στην διοίκηση Φαρκαδόνιοι αλλά η ανακοίνωση τους για την λύση της συνεργασίας με Τέγο, Βασιλάκο και Ευαγγέλου σε απλά ελληνικά λέει: Είστε επαγγελματίες, είμαστε καφενεία, σας ευχαριστούμε για την συνεργασία. Εύγε!!!

Μπαράζ

Το Ελευθεροχώρι προετοιμάζεται σιγά σιγά για τα μπαράζ ανόδου αφού μετά την νέα γκέλα της Φήκης ο δρόμος είναι πια ανοιχτός. Όπως και ο δρόμος της ανόδου στην Football League 2 αφού οι δύο από τις τέσσερεις ομάδες του κάθε ομίλου ανεβαίνουν κατηγορία. Και οι πληροφορίες λένε ότι οι δικοί μας και το Βελισσάριο είναι τα φαβορί έναντι της ομάδας της Κέρκυρας αλλά και της Θεσπρωτίας.

Κουίζ

Για προχωρημένους: Ποιος κυνηγάει ποιόν στην όμορφη μικρή μας πόλη για να τον …κρεμάσει διότι τον πήρε στο λαιμό του στοιχηματικά; Υποτίθεται ότι η απρόσμενη εξέλιξη του αγώνα είχε «κλειδώσει» αλλά «χάλασε» το σχέδιο παίκτης που δεν είχε ενημερωθεί …αρμοδίως. Ο μελλοντικά … κρεμασμένος σφύριξε το θέμα σε δύο τρεις ανθρώπους που έπαιξαν ότι τους είπε σίγουρος ότι θα μοιράσει κέρδη και πως θα πάρει και ο ίδιος το κατιτίς του. Ωστόσο ο άσχετος παίκτης χάλασε τα σχέδια όχι μόνο των δικών μας αλλά και των άλλων στέλνοντας τους όλους στον κουβά!!! Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι!!!

«ΦΛΟΥ»

…ωραία πράγματα!!!