Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Ψιμουλάκης: «Νίκη μέσα στις γραμμές με μαγκιά στα Χανιά»

Ψιμουλάκης: «Νίκη μέσα στις γραμμές με μαγκιά στα Χανιά»

20160404_202324

Με αρκετά καρφιά προς …Κέρκυρα μεριά παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης αναφερόμενος στο παιχνίδια στα Χανιά τόνισε: «Θα παίξουμε για την νίκη στα Χανιά μέσα στις γραμμές όχι όπως η Κέρκυρα.  Ξέρω τι θα γίνει στην Κρήτη, μόνο  με μαγκιά θα το πάρουμε το παιχνίδι τα Χανιά υα παίξουν για την ύπαρξη τους γιατί παίζουν για την κατηγορία, χθες στην Καρδίτσα  πήραν εύκολα πόντο».

Για το παιχνίδι με την Ζάκυνθο τόνισε: «Κάναμε μία νίκη που ήρθε με άγχος. Στην ροή δεν διαφαινόταν κάτι τέτοιο, είχαμε καλή κυκλοφορία, το γκολ δεν ερχόταν, κερδίσαμε ένα πέναλτι, χάθηκε και αυτή η ευκαιρία και η ομάδα είχε άγχος στην συνέχεια. Η Ζάκυνθος ήρθε με αμυντική τακτική,  εμείς έπρεπε να βρούμε τους διαδρόμους και να βρούμε τρεξίματα. Ρίσκαρα, ευτυχήσαμε να βάλουμε το γρήγορο γκολ, συνέχισα με ρίσκο να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ, παρά τις επιθετικές προσπάθειες δεν ευτυχήσαμε για δεύτερο γκολ, το άγχος συνέχισε να υπάρχει, δείξαμε μία κούραση χάθηκε η  φρεσκάδα και συνοχή στις γραμμές μας, δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε»

Για το θέμα του πέναλτι δικαιολόγησε τον Κουσκουνά για την απόφαση του να το χτυπήσει: «Είχα πει στον Ριζογιάννη να χτυπήσει το πέναλτι, επειδή όμως είχε χτυπήσει στην ανατροπή συννενοήθηκε με τον Κουσκουνά να το χτυπήσει εκείνος».

Ο προπονητής της Ζακύνθου Βάνια Ραντίνοβιτς είπε: «Χάσαμε σήμερα αλλά δεν είμαι στεναχωρημένος γιατί έχουμε μία νέα ομάδα. Υπάρχει ένας σκληρός ανταγωνσμός και πρέπει κάθε μέρα να προσπαθούμε για το καλύτερο. Παίξαμε σήμερα περισσότερο αμυντικά παρά επιθετικά αλλά αυτό δεν είναι το στυλ μου αλλά ήταν συγκεκριμένα γι΄ αυτό το παιχνίδι ώστε να πάρουμε κάτι. Ήρθαμε χωρίς έξι παίκτες, αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα. Παίξαμε στο μάξιμουμ σήμερα, δώσαμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ στο παρελθόν και στα τελευταία λεπτά χάσαμε μία καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν σαν πραγματικοί άνδρες και αυτό δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Και πριν και μετά το ματς παραμένουμε στον ίδιο στόχο, να μείνουμε στην κατηγορία».

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top