Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ » Παρωδία στην ΑΕΦ έφυγαν και οι Τεγος-Βασιλάκος

Παρωδία στην ΑΕΦ έφυγαν και οι Τεγος-Βασιλάκος

Παρελθόν από σήμερα το τεχνικό δίδυμο, πάει για ρεκόρ στις αλλαγές η ΑΕΦΑν είναι ένα ρεκόρ που κυνηγά φέτος η …παρατημένη ΑΕ Φαρκαδόνας, τότε αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν στεριώνει προπονητή στον πάγκο της παραπάνω από δύο μήνες

Η χρονιά ξεκίνησε με Ρούσσα  στο τιμόνι . Ωστόσο, αυτός  αποχώρησε νωρίς διαβλέποντας τις περίεργες καταστάσεις που έρχονταν… Στη  συνέχεια προσλήφθηκε ο Προβίδας που επίσης έμεινε ένα δίμηνο με οικτρά αποτελέσματα,  κατόπιν εμφανίστηκε ο Τσίρκοβις που έφυγε και αυτός μετά τον τελικό του Κυπέλλου και τελικά αυτές  τις…καταστάσεις δεν άντεξε ούτε ο Τεγος με τον Φώτη Βασιλάκο

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η  διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα τη λύση συνεργασίας με μια ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τον επαγγελματισμό τον ζήλο και την δουλειά  των προπονητών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

Η Διοίκηση της Α.Ε. Φαρκαδόνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το έως τώρα προπονητικό team της ομάδας. Τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Τέγο Αθανάσιο, τον βοηθό προπονητή κ. Ευαγγέλου Σπύρο, και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βασιλάκο Φώτιο.

Θάνο, Σπύρο, και Φώτη, αποδείξατε στο μικρό χρονικό διάστημα που προσφέρατε τις υπηρεσίες σας στην ομάδα ότι εκτός από πολύ καλοί προπονητές είστε και αδαμάντινοι χαρακτήρες και παρόλο τις αντιξοότητες, τις καθημερινές δυσκολίες, και τα μεγάλα προβλήματα που είχε και έχει η ομάδα καταφέρατε να δείξετε έργο και να έρθουν αποτελέσματα ιστορικά για την ομάδα της Φαρκαδόνας και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού (π.χ. ισοπαλία στην ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου με σκορ 2-2).

Παρόλα αυτά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη λύση της συνεργασίας μας. Δυστυχώς, η πίεση των καθημερινών προβλημάτων και δυσκολιών που συνεχίζουν να υφίστανται στην ομάδα και η καθαρή και επαγγελματική δική σας στάση δεν μπορούν να συμβαδίσουν πλέον μαζί. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προπονητική σας καριέρα γιατί πραγματικά το αξίζετε.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. ΑΕ Φαρκαδόνας

Συντάκτης

Άρθρα : 16715
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top