Τα «παστέλωσε» τα τρίποντα ο Ρόμπινσον!!!

timthumb

Και του χρόνου θα΄ ναι ωραία στην Α1!!!

Υπέρβαση

Τα Τρίκαλα BC Aries έκαναν και φέτος την υπέρβαση. Με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας ξεπέρασαν απίστευτες αντιξοότητες που βρέθηκαν στην πορεία και με καπετάνιο τον Κώστα Φλεβαράκη έφτασαν στην 3η σερί παραμονή και του χρόνου θα παίζουν στην Α1 για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Στήριξη

Η ομάδα πήρε και φέτος μεγάλη στήριξη και από τον κόσμο, και από την αγορά και από τους φορείς. Υπήρξε βέβαια και μπόλικη γκρίνια καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς αλλά χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να ζήσουμε στα Τρίκαλα!!! Καλοδεχούμενη όπως και η κριτική φυσικά…

Κρύο αίμα

Μπορεί ο Μπράουν να έκανε παπάδες στο Λαύριο αλλά αυτός που είχε κρύο αίμα ήταν ο Ρόμπινσον. Ο Ιρλανδός «παστέλωσε» (για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία Ψιμουλάκη) δύο απανωτά τρίποντα την ώρα που οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά και έβαλε τις βάσεις για την μεγάλη νίκη.

Αποχώρηση

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των Τρικάλων μετά από τρία χρόνια αναζητώντας έναν σταθμό εργασίας με καλύτερες συνθήκες. Η είδηση προκάλεσε όπως ήταν λογικό αναστάτωση και ήδη το Σάββατο με τον Απόλλωνα ετοιμάζονται κινήσεις από φιλάθλους ώστε να το ξανασκεφτεί!

Μαύρα Μάτια

Μέσα στην χαρά η αποστολή στην επιστροφή της στα Τρίκαλα. Κορυφαία στιγμή η ερμηνεία του λαϊκού άσματος «Μαύρα Μάτια» από τον Μάκη Παυλάκο. Το σχετικό βίντεο θα αναρτηθεί συντόμως καθώς τον βαθμολογούν και οι παίκτες για τις φωνητικές του ικανότητες!!!

Φιλοξενία

Εξαιρετική η φιλοξενία στο Λαύριο παρά το γεγονός ότι είχαν κάποια παράπονα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ενός φιλάθλου του Λαυρίου που πλησίασε στο τέλος τον Κώστα Φλεβαράκη για να τον συγχαρεί και του είπε: «Αν είπαμε και καμία κουβέντα παραπάνω ψωμί και αλάτι!».

Το έζησε!

Αν μη τι άλλο το έζησε το ματς στο Λαύριο ο Βαγγέλης Φρύδας. Καθόταν στην άκρη του πάγκου της ομάδας και μετά από ένα ήρεμο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη παρότρυνε τους παίκτες να φτάσουν στην νίκη, όπερ και εγένετο!

Συγχαρητήρια

Τηλεφωνικά δόθηκαν τα συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες από τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ο οποίος αναμένεται στα Τρίκαλα για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Μποτσουάνα

Κατακλύστηκε η σελίδα της ομάδας στο facebook από συγχαρητήρια φιλάθλων απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Αίσθηση προκάλεσε ανάρτηση φιλάθλου από την Μποτσουάνα!!!

Ρυθμιστές

Από εκεί που βρισκόμασταν στο χείλος του γκρεμού τώρα γίναμε ρυθμιστές. Με δεδομένη την σωτηρία της ομάδας αν τα Τρίκαλα κερδίσουν το Σάββατο τον Απόλλωνα Πατρών μένει ο Κόροιβος με την προυπόθεση η ομάδα της Αμαλιάδας να κερδίσει το Λαύριο. Αν χάσουμε μένει ο Αρκαδικός ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στο δικό του παιχνίδι μέσα στην ΑΕΚ και αν κερδίσει ή χάσει ο Κόροιβος.

Γήπεδο

Για να μην ξεχνιόμαστε: Έχουμε ματς σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο. Στις 6 τα Τρίκαλα υποδέχονται την Ζάκυνθο!

«ΦΛΟΥ»

…δωρεάν τεστ κοπώσεως έκανε και στο Λαύριο!!!