Ηττα από Πιερικό η Φαρκαδόνα

Από δύο γκολ που δέχθηκε στο α ημίχρονο καθορίστηκε η τύχη του αγώναΗ ΑΕΦ γν΄’ωρισε την ήττα από τον Πιερικό στο γήπεδο Νεοχωρίου και τα γκολ των νικητών σημείωσαν

Δαδάκος  στο 29΄και Αποστολίδης στο 35΄

Η ομάδα της Φαρκαδόνας δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι και το 0-2 ήρθε φυσιολογικά ν α κλείσει μια ακόμα αγγαρεία…Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Δαδάακος με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 35’ ο Αποστολίδης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση.
Με το καθαρό προβάδισμα πήγαν στα αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι της ΑΕΦ και στο β ημίχρονο δεν κινδύνεψαν δεν απειλήθηκαν από τους κυανόλευκους ενώ έφτιαξαν μερικές καλές φάσεις  στην επίθεση και απείλησαν  εστία του Γεωργίου με Τρίτη παραβίαση.

Φαρκαδόνα: Γεωργίου, Ξάνθος (54΄Γρηγορίου), Κοσακιώτης, Κουμπούρας, Ρετζίλας, Γεωργιάδης, Καπράλος, Νάκος (54΄Τσικρικάς), Καραγκιόζης (55΄Γιώτας), Ιακωβάκης, Ψύρας.

Πιερικός: Φιρινίδης, Γούτσιος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου(Νταντίνης86΄),Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Αποστολίδης, Δαδάκος(Παναγιωτίδης72΄), Καράμπελας, Τσιώλης(Γιαλαμίδης78΄).

 

Τα αποτελέσματα
Φαρκαδόνα-Πιερικός 0-2
Αχέρων Καναλακίου-Νίκη Βόλου 0-0
Δωτιέας Αγιάς-Αιγινιακός 0-1
Θεσπρωτός-Φωκικός 3-0 α.α
Ρήγας Φεραίος-Πύρασος Ν. Αγχιάλου 3-0
ΑΕ Καραϊσκάκης-Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-0
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Οπούντιος Μαρτίνου 1-1
Πύδνα Κίτρους-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
Ρεπό: Τύρναβος