Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα,  κέρδισε με σκορ 2-0 τον Α.Σ. ΜετέωραΕγινε καλό ματς από τα παιδιά των ομάδων τα οποία προσπάθησαν για το καλύτερο. Τον ημιτελικό παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς και φίλαθλοι αλλά και η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα.  Η ομάδα του ΑΟΤ μετά από μια επιτυχημένη σεζόν και με μεγάλη προσπάθεια καθώς όλα στις υποδομές του ΑΟΤ ξεκίνησαν από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι , κατάφερε να φτάσει τον τελικό της διοργάνωσης και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές , υπευθύνους, προπονητές και γονείς. Συγχαρητ’ηρια και στα παιδιά των Μετεώρων για την δική τους προσπάθεια.

Στον αγώνα, δυνατά ξεκίνησαν οι του ΑΟΤ και πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ. Στο 3΄ο Τζάρντο στην περιοχή πλάσαρε η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο 18΄δοκάρι οριζόντιο ο ΑΟΤ με δυνατό σουτ του Ζαϊμι έξω από την περιοχή.

Στο 22΄το 1-0. Σέντρα ο Τσιρογιάννης από δεξιά και ο Δρόσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Μετέωρα ανέβηκαν λίγο κατόπιν και στο 38΄ λίγο έλειψε να ισοφαρίσισουν όταν ο Σταμάτης προλάβε και έδιωξε το πλασέ του Αλμπάνη.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ένα σουτ του Τσιρογιάννης από πλευράς ΑΟΤ στο 52΄με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Καλή ευκαιρία τα Μετέωρα με πλασέ του Θώμου και τον Δρόσο να διώχνει την τελευταία στιγμή στο 54΄. Απάντησαν οι του ΑΟΤ με σουτ του Γκούμα ελάχιστα έξω η μπάλα στο 60΄ και στο 62΄ο Θώμος έκλλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή των Τρικάλων αλλά το σουτ ήταν χλιαρό και ο Αγγέλης μπλόκαρε.

Στο 69΄ ο Γκούμας για τον ΑΟΤ στην προσπάθεια λίγο έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 71΄ο Δρόσος για τον ΑΟΤ το πλασέ ελάχιστα έξω έφυγε από την εστία Μαλακασιώτη η μπάλα και δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΤ «κλείδωσε » την πρόκριση.

Στο 73΄το 2-0. Σε φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Τσιρογιάννη αυτός με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαλακασιώτη.

Η τελευταία φάση του ημιτελικού στο 78΄με τον Ζαϊμι να σεντράρει και τον Κογιάννη στο δεύτερο δοκάρι στο απ΄ευθείας πλασέ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Άριστη η διαιτησία των Χιώτη-Σταφυλά-Αλεξόπουλου.

Α.Ο.Τρίκαλα (Σαργιώτης-Γάλλος) : Αγγέλης, Τζάρντο, Τσάτσος, Ζαϊμι, Τσιρογιάννης, Οικονόμου ( 41΄Πολύμερος), Σκαρλέας, Δρόσος, Κογιάννης, Γκούμας ( 73΄Σαργιώτης)

Α.Σ. Μετέωρα ( Αντωνίου-Βουλόγκας): Μαλακασιώτης, Σινάνης, Νταμάτης, Μπέσκος, Παπανικολάου, Μερτσιώτης, Μηνάς, Χατζής, Αλμπάνης, Θώμος, Κοτόρι.