Τίμησαν την μνήμη του Γιάννη Μπουφίδη

822X512

Μετέωρα και Καστράκι σε χθεσινό φιλικό.

Τον πρώην Πρόεδρο των Μετεώρων Γιάννη Μπουφίδη τίμησαν η ομάδα των Μετέωρων και του Βράχου Καστρακίου με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας παρουσία καλαμπακιωτών και Καστρακινών, ενώ από τα εισιτήρια του αγώνα συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για τον Θοδωρή Σκαρλάτο.

Στην είσοδο του σταδίου, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων της Καλαμπάκας και μέλη της διοικήσεως του ΑΣ Μετέωρα συγκέντρωσαν ποσό το οποίο θα κατατεθεί στον λογαριασμό τους Θοδωρή Σκαρλάτου από τον Αμάραντο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κύπρου μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε το περασμένο Καλοκαίρι.

Ήδη ο 30χρονος Θοδωρής εγχειρίστηκε προσφάτως με επιτυχία και σύντομα θα χρειαστούν κι άλλες χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό Ισραήλ ή Αγγλία, οι οποίες απαιτούν αρκετά χρήματα. Αξίζει να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του ίδιου και της οικογένειας τους μέσω φίλων, σε όλους όσοι πρόσφεραν έστω και μια μικρή βοήθεια.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και τήρησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αείμνηστου Προέδρου των Μετεώρων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ομάδας των Μετεώρων, Γιώργος Θώμος τίμησε τον Γιάννη Μπουφίδη, προσφέροντας τιμητική πλακέτα και μια φανέλα της ομάδας των Μετεώρων στον Δημήτρη Μπουφίδη, γιο του Γιάννη Μπουφίδη.

Ακολούθησε ο ποδοσφαιρικός αγώνας, ο οποίος για την ιστορία βρήκε νικήτρια την ομάδα του Καστρακίου, με σκορ 2-1.

Πηγή: meteora24.gr