Γιαλιάς: “Πάμε για άνοδο, είμαστε νόμιμοι”

1427406-1024x715Δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθεια για άνοδο του ΑΟΤ ο Χρήστος Γιαλιάς.

Στόχος των Τρικάλων παραμένει η άνοδος στη Super League, με τον Χρήστο Γιαλιά να ξεκαθαρίζει πως θα κυνηγήσει τον στόχο, τόσο αγωνιστικά, όσο και δικαστικά. Μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στη Football League και στους προέδρους που δεν πληρώνουν, γι’ αυτό ζήτησε να γίνει έρευνα των φακέλων αδειοδότησης. Παράλληλα, απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται στον Ηρακλή, τονίζοντας πως θέλει να μείνει στον ΑΟΤ.

«Προχωράω, θα πάω για την άνοδο. Δικαστικά, τους κυνηγάμε. Και αγωνιστικά. Οι νόμιμοι θα ανέβουν. Θεωρώ ότι είμαστε νόμιμοι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», ανέφερε αρχικά.

Για την κατάσταση στη Football League, ανέφερε: «Αν δεν έχεις λεφτά, δεν γίνεσαι πρόεδρος. Ανοίγεις σουβλατζίδικο. Εγώ είμαι σε επτά εταιρίες. Αυτοί που τα βρήκαν τα λεφτά; Εγώ δεν χρωστάω πουθενά. Εχω ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Εγώ ζήτησα εξάλλου την έρευνα. Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι. Πρέπει να ανοίξουν. Εξάλλου, ζήτησα και συνάντηση με τον Κοντονή. Αυτές τις μέρες, είναι να γίνει. Αν κοιτάξουν τον νόμο, εγώ θα ανέβω. Να μας δείξει ο Κούγιας, που έχει πληρώσει».

Τέλος, για τα σενάρια τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή και να έχει κάνει συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, επισήμανε: «Ναι, όντως μίλησα με τον Παπαθανασάκη. Ηθελα ωστόσο να πάρω δυο παίκτες. Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πήγα στα Τρίκαλα. Είμαι εκεί. Μου έλεγαν ότι θα πάρω τον Παναθηναϊκό, τώρα για τον Ηρακλή, αλλά λέω να μείνω στα Τρίκαλα», ήταν η απάντηση του.