Δεν πλήρωσαν τα Χανιά διπλό χωρίς αγώνα η Κερκυρα

Ενα ακόμα παιχνίδι δεν έγινε  στο πρωτάθλημα της football league

Η   Κέρκυρα στα Χανιά πήρε βαθμούς άνευ αγώνος αφού δεν πληρώθηκε ο Τρικαλινός διαιτητής κ. Γρατσάνης και οι βοηθοί του. Τα 2.025 ευρώ που απαιτούνταν για το εξοδολόγιο έφτασαν στο γήπεδο στις 3.25 και ενώ το φύλλο αγώνος είχε κλείσει. Ο κ. Γρατσάνης είχε ενημερώσει νωρίτερα τον κ. Καλογιάννη, τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ.

Θέση για το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν εγκαίρως τα έξοδα πήρε ο ΑΟ Χανιά και  αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην  αλλαγή ώρας την Κυριακή (27/3).

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης.

Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα»