Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Φλέβα: «Πρέπει να παλέψουμε για την νίκη που ψάχνουμε»

Φλέβα: «Πρέπει να παλέψουμε για την νίκη που ψάχνουμε»

flevarakis

Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου στο τέλος του αγώνα

Κώστας Φλεβαράκης (Τρίκαλα BC Aries): «Νομίζω ότι για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά, την μεγάλη προσπάθεια την έκαναν τα παιδιά, αλλά πιστεύω πως όταν ο ΠΑΟΚ είναι σε μια κατάσταση όπως ήταν σήμερα,  για ομάδες του δικού μας επιπέδου είναι δύσκολα, πάρα την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων εβδομάδων, όλοι οι παίκτες του ήταν έτοιμοι ακόμα και αυτοί που μπήκαν από τον πάγκο, στα μεγάλα σουτ. Νομίζω ότι ακόμα και όταν φτάσαμε στους πέντε πόντους με υπερπροσπάθεια ήταν εκεί για να πετύχουν τα μεγάλα σουτ που τους βοήθησαν να ξεφύγουν. Εμείς σίγουρα είμαστε σε μια κατάσταση που ότι θέλαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, αυτό ισχύει και τώρα, πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα δεν υπάρχει κανένα εύκολο, και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να θεωρείτε δεδομένο. Οι απουσίες μας επηρέασαν αρκετά, δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν, πρέπει με ομαδικό τρόπο να καλύψουμε τα κενά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων και στον ΠΑΟΚ για την νίκη, εμείς συνεχίζουμε».

 

Χόρντουρ Βίλιαμσον (Τρίκαλα BC Aries): “Παλέψαμε όπως πάντα κάνουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε  πολύ καλα plays στο τέλος και μας τιμώρησαν για τα δικά μας λάθη. Η ομάδα που παίξαμε ήταν πολύ ακριβή και τις περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, μέσω αυτού είμαι αισιόδοξος για τα εναπομείναντα παιχνίδια».

Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ): « Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση που είχαν σε αυτήν την δύσκολη έδρα και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε στην νίκη. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε καθόλου την αντίπαλη ομάδα να τρέξει, έπρεπε να μην τους αφήσουμε να φτάσουν κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Το μόνο άσχημο σημείο είναι ότι όταν η ομάδα ξέφυγε κάποια στιγμή με 17 πόντους, χαλάρωσε, χαθήκαν δύο τρία εύκολα σουτ και επανήλθε η ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων, εμείς συνεχίζουμε τον στόχο που έχουμε βάλει».

Κώστας Κακαρούδης (ΠΑΟΚ): «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που είναι αθλητική και που πιέζει σε όλο το γήπεδο που είχε αρκετό κόσμο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στην πίεση τους, διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ο Σοφοκλής έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι που μπορεί να μην σκόραρε αλλά βοήθησε στην όλη λειτουργία της ομάδας. Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι η 5η θέση».

Συντάκτης

Άρθρα : 16672
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top