Τοποθέτηση Γιαλιά για τις Αδειοδοτήσεις με αιχμές για ΑΕΛ

Για το θέμα των Αδειοδοτήσεων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  έκανε δήλωση-τοποθέτηση

 

Για το θέμα των Αδειοδοτήσεων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  έκανε δήλωσηστο footballleaguenews.gr και αναφέρει τα παρακάτω: » Όσοι αξίζουν και πληρούν προϋποθέσεις να λέγονται πρόεδροι. Δεν μπορούμε να ανοίγουμε εταιρίες που να λέγονται ΠΑΕ , να βάζουμε κάποιους μπροστάρηδες που δεν έχουν μία και μετά να τις κλείνουμε και να ανοίγουμε άλλες. Αυτό δεν είναι σωστό. Αν ήταν έτσι να το κάναμε όλοι να μην ματώνουμε. Να βάζουμε Πακιστανούς προέδρους και άντε βρες τους. Έχεις δύο ΑΦΜ; Θα πληρώσεις τα εκατομμύρια που χρωστάς στην τράπεζα . Όποιος χρωστάει να πληρώσει και να ανέβει. Αν ήταν έτσι να τρώμε τα λεφτά του κράτους. Απλά είναι τα πράγματα. Μπορείς να είσαι πρόεδρος; Γίνε. Δεν μπορείς; Κάτσε σπίτι σου και παίξε τάβλι. Επειδή έχει κόσμο η ΑΕΛ πρέπει να ανέβει; Και τα Τρίκαλα έχουν κόσμο. Είναι κρίμα για τους οπαδούς της ΑΕΛ. Ο κ. Κοντονής είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Το έχω πει κατά καιρούς. Προσπαθεί να φτιάξει ότι μπορεί. Δεν μπορεί όμως να ψηφίσει Νόμο για να ανέβουν ομάδες που δεν γίνεται να ανέβουν. Θα έχω προσεχώς συνάντηση μαζί του για να του εξηγήσω τι γίνεται στην Β΄Εθνική. Τα Τρίκαλα είναι νόμιμα. Να είναι και οι άλλοι και όχι μόνο να ανέβουν και Τσάμπιονς Λιγκ να παίξουν. Και κάτι ακόμα. Αυτοί που το παίζουν επιχειρηματίες να είναι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι. Εγώ έχω 4-5 εταιρίες και σε όλες είμαι προέδρος και διευθύνων σύμβουλος. Αν δεν τα πάω καλά να πάω φυλακή».

Η ιστοσελίδα mikriliga.com για το ίδιο θέμα αναφέρει  :

Ξεσκόνισμα των ΠΑΕ για τις αδειοδοτήσεις και τα πιστοποιητικά συμμετοχής.

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην Football League για το θέμα που καίει και δεν είναι άλλο από αυτό των αδειοδοτήσεων.

Με αρχηγική παρουσία του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων, Χρήστου Γιαλιά στο χθεσινό ΔΣ της μικρής λίγκας, το αφεντικό του ΑΟΤ έριξε στο τραπέζι πρόταση που αφορά στον ενδελεχή έλεγχο των ΠΑΕ για τις αδειοδοτήσεις και το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, πρόταση που όλα δείχνουν ότι θα περάσει.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι η πρόταση έχει  αρχίσει ήδη να συντάσσεται μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ των Τρικάλων, κ. Λυσάνδρου σε συνεννόηση/επαφή με τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής, Σπύρο Καλογιάννη.

Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, ο Χρήστος Γιαλιάς περιμένει και στο ακουστικό του απάντηση από τον υφυπουργό Αθλητισμού στο αίτημα για ραντεβού των δύο πλευρών, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση.

Στην ατζέντα του ραντεβού το ζητούμενο θα είναι: να υπάρχει μεγαλύτερος και πιο αποτελεσματικός έλεγχος στα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τις ΠΑΕ, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να προκύπτουν περιπτώσεις μεγαλομετόχων που είτε δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια να προσφέρουν είτε στο τέλος πηδάνε από το καράβι, δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της μικρής λίγκας.