Η προσφορά Γιαλιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Μεγάλη προσφορά του κ. Γιαλιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων

12476543_10206127397731511_1564906245_n

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία παικτών της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και “παρέδωσε” μεγάλες ποσότητες τροφίμων που είχε εξασφαλίσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Χρήστος Γιαλιάς έτσι ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες των Τρικάλων.

Τους παίκτες συνόδευε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Μαστορέλη παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστου Αναστασίου και του εντεταλμένου σύμβουλου Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Άκη Ανασταίου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Αναστασίου δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Γιαλιά και την ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για την ευγενική χειρονομία τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο με σκοπό να βοηθήσει άπορες οικογένειες συμπολιτών μας. Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρικκαίων και παράλληλα γιγαντώνουν στη συνείδηση του κόσμου έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ”.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Άκης Αναστασίου ανέφερε: “Είναι μεγάλη η χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ όπου η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και ο μεγαλομέτοχος της κ. Γιαλιάς προσφέρουν όλα αυτά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Με αυτή την ενέργεια η ΠΑΕ μας καταδεικνύει την κοινωνική της συνείδηση και τη δράση της για την αντιμετώπιση των τυχόν προβλημάτων της κοινωνίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ευχηθώ πάντα επιτυχίες”.