Εύκολα 4-0 η Κέρκυρα την Ζάκυνθο

Η Κέρκυρα καθάρισε εύκολα  με 4-0 της Ζακυνθο κι έμεινε ι στο -1 από την Λάρισα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Κέρκυρα παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις τελευταίες της εμφανίσεις. Έχασε τις πρώτες της ευκαιρίες στο 12′, στο 21′ και στο 24′ και στο 28′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Ο Ανδρεόπουλος πέρασε στον Χιντζίδη, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά και ο Ζορμπάς από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του. Στη συνέχεια ο Κόντος έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ πέρασε άουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με αυτό το 1-0.

Καταιγισμός από γκολ στην επανάληψη, με τους «Φαίακες» εμφανώς αγριεμένους να μπαίνουν και να τελειώνουν το ματς πολύ γρήγορα. Αρχικά στο 58′ ο Ζορμπάς σέντραρε, ο Μπαλντοβαλίεφ κοντρολάρισε με τον Κυριακίδη να βάζει την κόντρα και τον Γκομές να εκμεταλλεύεται και με προβολή από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, η Κέρκυρα είχε κερδίσει φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χιντζίδης που με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Παπαδόπουλου για το 3-0.

Με τον δίχτυ του σκορ πλέον στο 3-0, όλα έδειχναν πως η Κέρκυρα θα ρίξει ρυθμούς και θα μείνει σε αυτό το σκορ. Στο 70′ όμως σε μια φάση που δεν… μύριζε γκολ, ο Κόντος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το τελικό 4-0.

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (65′ Φάμπιο), Κόντος (80′ Καρντόσο), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης (71′ Σουάνης), Μπαλντοβαλίεφ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος (62′ Ν. Πέττας), Αποστόλου, Ζαϊρί, Κουρέλλας (78′ Μεντούρ), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ (85′ Αντωνίου).