Καθάρισε με 4 γκολ η ΑΕΤ

Νίκη -ανάσα για τη νεανική ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής

 

Επικράτησε μετά από καλή εμφάνιση των φιλότιμων Παραληθαίων με σκορ 4-0 σε έναν καλό αγώνα με αρκετές φάσεις και τέσσερα γκολ.

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν στο 25΄ ο Τσαρούχας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νταή, ο Βασιλόπουλος στο 42΄ μετά από σέντρα του Μαγγούτη και γυριστή κεφαλιά του Ντόκου, ο Τσαρούχας στο 52΄με συρτό σουτ στην περιοχή και ο Μπακάλης στο 56΄με σουτ στην αριστερή γωνία.

Ευκαιρίες για τους νικητές είχαν οι Μπακάλης στο 13΄, Μαγκούτης στο 14΄, Μαγκούτης στο 17, Μπαρτζιώκας στο 20΄, Μπαρτζιώκας στο 33΄, Ντόκος στο 44΄, Τσαρούχας στο 58΄, Μαγκούτης στο 75΄, Ντόκος στο 78΄με τον τερματοφύλακα Γώγο των Παραληθαίων να αποκρούει τις περισσότερες από τις φάσεις . Για τους φιλοξενούμενους η καλύτερη στιγμή στο 60΄με ψιλοκρεμαστό πλασέ του Κωτούζα.

ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ): Παπαδόπουλος (65΄Μήτσιος), Πούλιος, Μπεχλιβάνος, Σακελλάριος, Βασιλόπουλος, Μπακάλης, Μαγκούτης , Μπαρτζιώκας (56΄Μπρουζούκης), Νταής, Ντόκος, Τσαρούχας (60΄Κονόμη)

Α.Ε. Παραληθαίων: Γώγος, Ζάρρας, Αλεξίου, Ντίνος, Κυριακίδης, Μητσαλίου, Γκανάς ( 70΄Γραβάνης), Ρίζος, Κωτούζας, Τσιπράκος, Τσουλάϊ.

Διαιτητές: Μανασής Κ.-Μανούρας-Λεωνίδας Κ.