Η παράδοση δείχνει Τρίκαλα

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÊÁÄÉÊÏÓ / TRIKALA - ARKADIKOS

Τρεις νίκες μετρούν οι «κυανέρυθροι» σε ισάριθμα ματς με Αρκαδικό

Έναν ακόμη «τελικό» στην προσπάθεια του να αποφύγει τον υποβιβασμό δίνει το Σάββατο (19/3, 17:00) ο Αρκαδικός υποδεχόμενος τα Τρίκαλα BC Aries που ψάχνουν νίκη για να «αγκαλιάσουν» την παραμονή τους.

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία των Θεσσαλών στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όταν επικράτησαν στις 19 Δεκεμβρίου με το εμφατικό 82-54 καθοδηγούμενοι από το δίδυμο Κόντζερ (25), Σόκο (16). Για τον Αρκαδικό σε εκείνο το παιχνίδι 11 είχε ο Βαν Όστρουμ και 10 ο Καββαδάς.

Οι δύο ομάδες «κουβαλούν» ανοιχτούς λογαριασμούς από την Α2 Εθνική κατηγορία στην οποία συνυπήρξαν την περίοδο 2012-2013. Τότε τα Τρίκαλα BC Aries είχαν κάνει το 2/2 νικώντας στην Τρίπολη με 66-62 και στην έδρα τους με 72-56.

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*Τέσσερα ριμπάουντ θα είναι αρκετά για τον Όβι Σόκο ώστε να φτάσει τα 124 και να γίνει ο 4 ος ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία προσπερνώντας τον Μπράιαν Τρέισι.

*Στην 57 η θέση των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην Basket League θα ανέβει ο Γιώργος Τσιάρας, «πιάνοντας» σε αυτήν τον Κώστα Γκαγκαουδάκη με 272.

*Κατά επτά πόντους μειώνεται η επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Έχει μέσο όρο 70,5 πόντων έναντι 77,5 των αγώνων της στα Τρίκαλα.