Μετάλλια του ΣΟΑΤ στο πρωτάθλημα Β. Ελλάδος

 Σημνατικές διακρίσεις των αθλητών του πρωτάθλημα Β. Ελλάδοςb0a5d3fa5c35734ae189a607aaf4ffcb_XL
 
Με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 14 Μεταλλίων εκ των οποίων 7 Χρυσα-3 Αργυρά-4 Χάλκινα γύρισε ο ΣΟΑΤ από το προκριματικο πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ηταν μια εκπληκτικη διοργάνωση απο την ΕΤΑΒΕ, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλειστό της ΧΑΝΘ στις 12 και 13 Μαρτίου που κάνει το συναρπαστικό άθλημα μας να ξεχωρίζει. Εντυπωσιακη συμμετοχή σε δύσκολες εποχές με 1135 !!!αθλητές από 95 συλλογων της Β.Ελλαδος.

Συγκεκριμένα για τον ΣΟΑΤ κατεκτησαν μετάλλια οι εξης:

ΧΡΥΣΑ

1.ΤΖΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ

2.ΤΖΕΛΗ ΦΑΝΗ

3.ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΛΙΝΑ

4. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5.ΤΖΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

6.ΤΟΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

7 . ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

1.ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΕΥΑ

2.ΤΖΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

3.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΧΑΛΚΙΝΑ

1.ΑΖΝΑΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2 . ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΧΡΉΣΤΟΣ

3 . ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4.ΚΑΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΑ

Να σημειωθεί ότι στον τελικό των 52 κιλών Νεανιδων βρέθηκαν οι αθλήτριες μας Φανή Τζέλη και Εύα Παϊταρίδου και αποφασίστηκε ο αγώνας να μην γινει και να πάει στην Φανή Τζέλη.

Η αποστολή του Συλλόγου απαρτίζονταν συνολικα από 23 αθλητες.

Ο Σύλλογος κατέκτησε την 2η θέση στους Παμπαιδες και την 5η στο σύνολο όλων των κατηγοριών μεταξύ 94 συλλογων. Εάν υπολογίσουμε την χιλιομετρικη απόσταση,διανυκτερευση κτλ ,δηλαδή πολύ δυσκολότερες συνθήκες για τα παιδιά των επαρχιακών συλλογων είναι άθλος η επιτυχία του ΣΟΑΤ και των άλλων επαρχιακών.

Τρομερή απόδοση από τους αθλητές μας και από καθαρή ατυχία δεν είχαμε αλλά 3 μετάλλια. Ο ΣΟΑΤ συγκαταλέγεται στις δυνάμεις του Ελληνικού Ταεκβοντό και αυτό αποδυκνειεται για πολλά χρόνια με συνεχόμενη ανοδική πορεία.

Δηλώσεις Ν. Παϊταρίδη

“Πολύ ικανοποιημενος με τις επιδόσεις των αθλητών μας. Μεσα από οργανωμένη και στοχευμενη δουλεια που γίνεται στον ΣΟΑΤ τα αποτελέσματα είναι φυσική κατάληξη. Θα μπορούσαν και κάποια άλλα παιδιά να ανέβουν στο βάθρο αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Όμως είναι βέβαιο ότι θα δικαιώνουν μιας και η ομάδα του ΣΟΑΤ θα εργαστεί γι αυτό. Πολλές φορές στον αθλητισμό η τύχη, η συγκυρία παίζει ρόλο μα στο τέλος όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Όλα τα μετάλλια είναι της ομάδος και όλοι χαίρονται στον ΣΟΑΤ σαν να ήταν δικά τους.Σημερα αυτοί, αύριο άλλοι…μέσα από την ομάδα έρχεται η ατομική διάκριση και οι αθλητές μας το γνωρίζουν καλά και χαίρονται για τους συμπαίκτες τους.

Σε αυτό το πρωτάθλημα είχαμε και το εξής εντυπωσιακο ότι μερικοί πρωτοεμφανιζομενοι σε επίσημες διοργανώσεις κατεκτησαν μετάλλια και μάλιστα Χρυσά. Η αγωνιστική ομάδα του ΣΟΑΤ θα εμπλουτιστεί με νέα στελέχη υψηλών προδιαγραφών χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές. ”

Την αποστολή του ΣΟΑΤ συνόδευσαν οι προπονητες Νίκος Παιταριδης, Βασιλης Βαργιαμης, ο βοηθός προπονητή Θάνος Μητσακος καθώς και γονείς αθλητών που βοήθησαν την αποστολή.

Το ΔΣ και σύσσωμο το προπονητικό τιμ του ΣΟΑΤ συγχαιρουν τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους που καθιστουντην Πρώτη ομάδα Ταεκβοντό του νομου στις πρώτες θέσεις της Ένωσης Β.Ελλαδος.Με όλες μας τις δυνάμεις θα στηρίξουμε την υπέροχη προσπάθεια των αθλητών μας και της οικογένειας τους.