Aσκληπιός: Τέλος συνεργασίας με Θ. Γούλα

Υπεύθυνη των Ακαδημιών του Συλλόγου αναλαμβάνει η προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας  κα Σοφία Παναγιάρη 

Με τη σκέψη και τη θέληση να δημιουργήσουμε στο Σύλλογο νέες προοπτικές και ευκαιρίες (ιδιαίτερα στο ευαίσθητο κομμάτι των Ακαδημιών), να θέσουμε νέους στόχους και προγραμματισμό, βασιζόμενοι σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας και βάζοντας πάνω από όλους και όλα την ΟΜΑΔΑ και όχι το άτομο, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Θέμη Γούλα και τους συνεργάτες του.

Υπεύθυνη των Ακαδημιών του Συλλόγου αναλαμβάνει η προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας του Ασκληπιού κα Σοφία Παναγιάρη. Στο πλευρό της θα βρίσκονται η Γεωργοπούλου Αθηνά, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, αθλήτρια της ομάδας των γυναικών με πολλές επιτυχίες στην αθλητική της καριέρα (4η στην Ελλάδα στo Beach volley στην κατηγορία Master, μέλος της Εθνικής  Beach volley πέρυσι στο Βαλκανικό) και η Κοτσίρα Δώρα φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, και μέλος της ομάδας των γυναικών (με σημαντικές διακρίσεις σε τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων, Νεανίδων-κορασίδων-αναπτυξιακών τμημάτων).

Στην πορεία και με βάση των προγραμματισμό, το team θα εμπλουτιστεί και με νέα μέλη για την ακόμη καλύτερη οργάνωση των τμημάτων όπως επιβάλλει η μέχρι τώρα πορεία των τμημάτων υποδομής αλλά και η διάθεση μας να επενδύσουμε και να στηρίξουμε το υγιέστερο και δυναμικότερο κομμάτι του συλλόγου. Στα πλαίσια αυτά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παμπαίδων-Παγκορασίδων Τρίκαλα 2016 που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την Περίοδο του Πάσχα. Της επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις σε επίπεδο ακαδημιών με συμμετοχή του Ασκληπιού σε διάφορα τουρνουά μικρών ηλικιών.

Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στις νέες προπονήτριες των ακαδημιών καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά και συνάμα δημιουργικό έργο που αναλαμβάνουν.

 

Α.Σ. Ασκληπιός