Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Tα δώρα του Τζάϊτς στον ΑΟΤ

Tα δώρα του Τζάϊτς στον ΑΟΤ

retro2016Τι συνδέει τον παλιό άσσο με τον ΑΟ Τρίκαλα;

Η παρουσία του Ντράγκαν Τζάϊτς στο κλειστό μαζί με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς έφερε στο φως και μια παλιά ξεχασμένη ιστορία που μας την θυμίζει και η φωτό. Καλοκαίρι του 1998 και ο Σάκης Καρατζούνης φέρνει στα Τρίκαλα τον παλιό μεγάλο άσσο του Ερυθρού Αστέρα Στέφαν Όστοιτς που για χάρη των Τρικάλων εγκαταλείπει την ομάδα Νέων της ομάδας του Βελιγραδίου με την οποία το καλοκαίρι εκείνο είχε συμμετάσχει στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας.

Ο Όστοιτς ερχόμενος έφερε και τα δύο αστέρια της ομάδας νέων του Ερυθρού Αστέρα, τον Ρόντις και τον Βάσιτς. Τους παίκτες αυτούς παραχώρησε στον ΑΟΤ ο Τζαϊτς χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να «ψηθούν» μιας και τότε ήταν πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

tzaits_2

Ο Τζάϊτς προχθές στο Δημοτικό κλειστό

Η συνέχεια δικαίωσε τον Τζάϊτς, και οι δύο γύρισαν κάποια στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα με τον Ρόντις να κάνει μεγάλη διεθνή καριέρα παίζοντας σε Σλοβενία, Αγγλία, Κίνα.

Στην φωτό η παρουσίαση των παικτών (όρθιοι) με τον Στέφαν Όστοιτς στο κέντρο, τον Σάκη Καρατζούνη αριστερά και τον νεαρό τότε Ντράγκαν Γιάνιτς ο οποίος εκτελούσε χρέη μεταφραστή!!!

Γ.Π.

Συντάκτης

Άρθρα : 16741
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top