Οι αριθμοί στο Τρίκαλα BC Aries – Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÐÁÏ / TRIKALA - PANATHINAIKOS

Πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries. 

Ειδικότερα στις τρεις επισκέψεις του στη θεσσαλική πόλη, έκανε το 2/2 με διψήφιες διαφορές. Για την περίοδο 2013-2014, οι «πράσινοι» επικράτησαν των αντιπάλων τους με 88-68 παίρνοντας 17 πόντους από τον Γιάνκοβιτς και 15 από τον Παππά. Για τους γηπεδούχους 23 είχε ο Γκρέιντζερ και 11 ο Ματαλών. Στη χρονιά που ακολούθησε (2014-2015) το «διπλό» ήρθε ακόμη πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε των Τρικάλων BC Aries με 96-70. Ο Διαμαντίδης είχε 18 πόντους και επτά ασίστ ενώ ο Γιάνκοβιτς πρόσθεσε 14 πόντους και έξι ασίστ. Για τους Θεσσαλούς 14 είχε ο Πάνος και 13 ο Τσούπκοβιτς.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*Με δύο εύστοχα δίποντα ο Όβι Σόκο θα βρεθεί στην πρώτη πεντάδα των παικτών της θεσσαλικής ομάδας στην κατηγορία. Ο Βρετανός έχει 67 και μπροστά του με 68 είναι ο Τζάστιν Ίνγκραμ.

*Ο Σόκο μπορεί με δύο κλεψίματα να ανέβει στην 3 η θέση της σχετικής στατιστικής κατηγορίας στην τριετή διαδρομή των Τρικάλων BC Aries στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έχει 25 όσα έκανε ο Ντεμέτριους Κόντζερ ενώ μπροστά του με 26 είναι και πάλι ο Ίνγκραμ. *Με έξι πόντους ο Τζάστιν Ρόμπινσον θα φτάσει τους 300 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

*Δύο εύστοχα τρίποντα μακριά από τα 500 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα, είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

*Πέντε εύστοχα δίποντα χωρίζουν τον Αντώνη Φώτση από τα 500 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

*Με εννιά ριμπάουντ ο Γιώργος Παπαγιάννης θα φτάσει τα 100.