Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Δύο και αντικρουόμενα τα πορίσματα για το τροχαίο Παντελίδη

Δύο και αντικρουόμενα τα πορίσματα για το τροχαίο Παντελίδη

αντικρουόμενα είναι τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων όπως υποστήριξε  ο δικηγόρος της οικογένειας

duo-kai-antikrouomena-ta-porismata-gia-pantelidi.w_l

 

Αγωνία για το τελικό πόρισμα των πραγματογνωμόνων που θα ρίξει φως στα αίτια του τροχαίου που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Μέχρι στιγμής, δύο και μάλιστα αντικρουόμενα είναι τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων όπως υποστήριξε με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, της συνεπιβάτιδας του τραγουδιστή η οποία αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα», βάσει όσων αναφέρει το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Αρναούτη,σε αντίθεση με το πόρισμα της οικογένειας Παντελίδη.

Διαφορετικό είναι το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη από αυτό των ειδικών που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

«Μέχρι στιγμής με τις έρευνες τις οποίες έχουμε κάνει, δεν συμπίπτουν. Αντίθετα, είναι εντελώς αντίθετες» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη Ιωάννης Κολέτης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο δικηγόρος ανέγνωσε επίσης δήλωση στους δημοσιογράφους στην οποία ανέφερε

Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και σε καταστολή . Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια , τα οποία μόνο αυτή δικαιούται αυθεντικά να κάνει και κανείς άλλος. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο Νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή.

Συντάκτης

Άρθρα : 16721
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top