Όλα έτοιμα για το παιχνίδι της Πέμπτης (Βίντεο)

ask-trikala-synentey3h-typou-filan8rwpoikos-10-3-2Δόθηκε συνέντευξη τύπου σήμερα στην Καρδίτσα παρουσία του Χρ. Τσέκου

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνεται την Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μεταξύ των ομάδων του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας και Τρίκαλα B.C. Aries για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, απηύθυναν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο εκπρόσωπος του ΑΣΚ κ. Χρήστος Δεληγιάννης, ο μάνατζερ της ομάδας των Τρικάλων κ. Χρήστος Τσέκος και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ελένη Αντωνίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν πλαισιωμένοι και από τα μέλη της Ομάδας Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.κ. Κατερίνα Καφαντάρη καιΦούλα Γκαραγκούνη.

«Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ως Δημοτική Αρχή ότι πιστεύουμε στην δύναμη του εθελοντισμού και επιδιώκουμε την περαιτέρω ενεργοποίηση του στην περιοχή μας, αναλαμβάνοντας σχετικές πρωτοβουλίες ή στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες άλλων φορέων.

Η ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίχθηκε και στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά και νοιώθουμε πραγματικά μεγάλη χαρά διαπιστώνοντας την απήχηση που έχει αυτή η προσπάθεια στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας είχε ενεργό συμμετοχή στην συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που οργανώσαμε το καλοκαίρι συγκεντρώνοντας και προσφέροντας μια σημαντική ποσότητα τροφίμων.

Τώρα ανέλαβε την πρωτοβουλία να  οργανώσει την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας έναν αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τα Τρίκαλα B.C. Aries που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και να διαθέσει τα έσοδα του αγώνα  για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη Διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας του ΑΣΚ, καθώς και την ομάδα των Τρικάλων για την ευαισθησία τους  να τους ευχηθώ να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους κάτι που είναι βέβαιο, γιατί δουλεύουν με μεράκι και οργάνωση και να συνεχίσουν να πετυχαίνουν πολλά εξωαγωνιστικά ‘καλάθια’ όπως αυτή η φιλανθρωπική διοργάνωση, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες ‘μεγαλώνουν’ μια ομάδα.

Να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά την ομάδα έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τον ζήλο, με τον οποίο εργάζονται και να καλέσω τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν τον αγώνα απολαμβάνοντας το θέαμα και ενισχύοντας το σκοπό του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

 

Ο εκπρόσωπος του ΑΣΚ κ. Χρ. Δεληγιάννης τόνισε οτι η ομάδα από τη αρχή της περιόδου έδειξε έμπρακτα την στήριξή της προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, κάτι που θα πρέπει κατά τη γνώμη του να το κάνουν όλοι οι Σύλλογοι και ευχαρίστησε με θερμά λόγια την ομάδα  Τρίκαλα B.C. Aries για την τιμή που κάνει στην ομάδα του και στην πόλη μας να έρθει για να συμμετάσχει σ’ αυτόν το φιλανθρωπικό αγώνα.

«Καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα και να στηρίξουμε όλοι το Κοινωνικό Παντοπωλείο που επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο», τόνισε.

Ο μάνατζερ της ομάδας  Τρίκαλα B.C. Aries κ. Χρ. Τσέκος ευχαρίστησε τον ΑΣΚ και το Δήμο Καρδίτσας για την πρόσκληση που απηύθυναν προς την ομάδα του.

«Ως  Τρίκαλα B.C. Aries όπου καλούμαστε για έναν τέτοιο σκοπό είμαστε παρόντες. Εύχομαι με την παρουσία μας να βοηθήσουμε σ’ αυτή την προσπάθεια του ΑΣΚ και του Δήμου», κατέληξε.

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης  κ. Ελενη Αντωνίου εκ μέρους της Ομάδας Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαρίστησε θερμά τις δύο ομάδες για την πρωτοβουλία τους  ευχόμενοι να υπάρξουν μιμητές.

Παρακολουθήστε το βίντεο στο askarditsas_trikalabc

Πηγή: karditsasportiva.gr