Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Xαλαρή βραδιά για τη Γυναικεία του Ασκληπιού

Xαλαρή βραδιά για τη Γυναικεία του Ασκληπιού

Μια διαφορετική βραδιά, έξω απ΄ τα παρκέ των γηπέδων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι γυναίκες του Ασκληπιού.

100_7146

Μετά το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς στην Α2 με την κατάκτηση της 5ης θέσης του πρωταθλήματος, όλες οι παίκτριες της ομάδας των γυναικών μαζί με την διοίκηση βρέθηκαν την Δευτέρα 7 Μαρτίου, στην ταβέρνα ΄Το Τσικάλι΄ που είναι και χορηγός της ομάδας, απολαμβάνοντας μια υπέροχη βραδιά.

Σε μια σύντομη ομιλία ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Γιαννούλης αφού ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της ταβέρνας για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα στην δύσκολη φετινή χρονιά, καλωσόρισε όλους και ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης, την προπονήτρια και της αθλήτριες του τμήματος για την τεράστια φετινή επιτυχία της ομάδας δίνοντας σε όλους συγχαρητήρια και την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με όλους να θυμούνται σκηνές απ΄ την φετινή πορεία και τα παράξενα που συνέβησαν είτε στις ατέλειωτες ώρες των προπονήσεων είτε στα διάφορα γήπεδα που αγωνίστηκε η ομάδα, με όλους να έχουν κάτι να πουν για το υπέροχο φετινό ταξίδι και τις αξέχαστες στιγμές.

Συντάκτης

Άρθρα : 16725
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top