Ηττα με 1-0 για την ΑΕΦ στον Τύρναβο

Αντεξε μέχρι το  τελευταίο δεκάλπετο ΑΕΦ όμως δεν μπόρεσε να πα΄ρει βαθμό

Με ένα περίεργο γκολ που μπήκε μετά από απόκρουση πέναλτι στο 85, η Φαρκαδόνα γνώρισε την ήττα 92-1) στον Τύρναβο αλλά τουλάχιστο αυτή τη φορά έβγαλε καλύτερη εικόνα στο ματς. Αυτό τουλάχιστο δείχνει και το σκορ και η ροή του αγώνα

Ο Τυρναβος άνοιξε το σκορ στο   8′ , όταν ο Μπαρούτας επιχείρησε σέντρα και ο  Κωστούλας με γυριστό σουτ πέτυχε το 1-0. Ο  επιθετικός του Τυρνάβου απείλησε και στο 22′ αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο Στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΦ  είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το φάουλ του Κουμπουρα όμως ο  Παπαγιάννης απέκρουσε και κράτησε το 1-0

Στο β ημίχρονο η ΑΕΦ έκανε αισθητή την παρουσία της ισορρόπησε το ματς και  στο το 60′ πέτυχε την ισοφάριση όταν ο Νάκος βγήκε  τετ-α-τετ και έγραψε το 1-1. Στο 86 ′ ο Κωστούλας κερδίσει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο  Αϊβάζης, όμως  ο  Κεχαγιάς το απέκρουσε  σε κόρνερ. Από το σημαιάκι ο  Σβερκούλης έστειλε την μπάλα στην εστία  και μέσα από κόντρες και καραμπόλες  (βρήκε σε  αμυντικό της Φαρκαδόνας) γράφτηκε το τελικό 2-1.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαχρήστος (45′ λ.τ Νασιάκος), Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Λούγκος, Τασιούλης, Κρίτσας, Λίταινας (67′ Σβερκούλης), Κωστούλας, Βούζας (70′ Νούσιος).

Φαρκαδόνα (Θανάσης Τέγος): Κεχαγιάς, Γιώτας, Κουμπούρας, Κωστακιώτης, Λένος, Γεωργιάδης (67′ Καπράλος), Ξάνθος, Μπούμος, Τσικρικάς, Καραγκιόζι (58′ Νάκος), Γρηγορίου (50’ Ψύρρας).

 

Τα αποτελέσματα
Τύρναβος-ΑΕ Φαρκαδόνας 2-1
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πύρασος 1-0
Οπούντιος Μαρτίνου-Φωκικός 3-0 α.α.
Πύδνα Κίτρους-Αιγινιακός 0-2
Εθνικός Φιλιππιάδας-Νίκη Βόλου 1-1
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πιερικός 1-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αχέρων Καναλακίου 2-1
Ρήγας Φεραίος-Θεσπρωτός 2-2
Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς