Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Και οι χούντες κάποτε πέφτουν»!

ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Και οι χούντες κάποτε πέφτουν»!

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε η ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Με ανακοίνωσή της που στάλθηκε στις Ενώσεις κάλεσε άπαντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να φτιάξουν το ποδόσφαιρο από την στιγμή που «η κυβέρνηση φοβάται να αναλάβει το πολιτικό κόστος».

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς, όμως η εικόνα που παρουσιάζει, απαξιώνει το σύνολο όχι μόνο του επαγγελματικού αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εικόνα δεν εκφράζει το σύνολο του φίλαθλου κόσμου, όπως επίσης ούτε και την πλειοψηφία των παραγόντων.

Δυστυχώς οι εκάστοτε κυβερνήσεις, όπως και η σημερινή, δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να δώσουν λύσεις, γιατί προφανώς φοβούνται να αναλάβουν το πολιτικό κόστος.

Πιστεύουμε όμως ότι πλέον, ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις. ‘Ήρθε η ώρα να θέσουμε τους όρους και τις ασφαλιστικές δικλείδες που θα αποτρέπουν σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διοικεί το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο, να το χρησιμοποιεί για την εξυπηρέτηση προσωπικών, οπαδικών και οικονομικών συμφερόντων.

Αποτελούν όνειδος για όλους όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, εικόνες όπως οι χθεσινές στο γήπεδο της Τούμπας να κάνουν το γύρο του κόσμου και εμείς να μένουμε αμέτοχοι.

Αναμφίβολα η νοσηρή αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς να τοποθετηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ήρθε η ώρα, να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα, να επιστρέψουν οι οικογένειες στις εξέδρες και να χαιρόμαστε όλοι μας κάθε Κυριακή αυτό που αγαπάμε,

Ελάτε όλοι μαζί με τις αποφάσεις μας να γράψουμε ιστορία.

Απαιτείται η άμεση απομάκρυνση από θέσεις ευθύνης όλων αυτών που εδώ και χρόνια λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου με την ανοχή των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών.

Συνδράμουμε και πρωτοστατούμε στην αλλαγή, και μη ξεχνάτε ότι όλες οι χούντες κάποτε πέφτουν».

Συντάκτης

Άρθρα : 16758
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top