Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Ρεντζιάς : «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το ΝΒΑ»

Ρεντζιάς : «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το ΝΒΑ»

Τις πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία του με το ΝΒΑ έλανε ο δημοφιλής Τρικαλινός

BBqf4mT

Στο ΝΒΑ δεν έπαιξε πολύ. Εμεινε για μία σεζόν στους Φιλαδέλφεια 76ερς, όμως ο Ευθύμης Ρεντζιάς ήταν ένας άνθρωπος που σέβονταν στις ΗΠΑ. Και συνεχίζουν να σέβονται. Πλέον, είναι ξανά μέλος της λίγκας, καθώς ανέλαβε τον ρόλο του πρεσβευτή της στην Ευρώπη! Θα συνεργάζεται στενά με τα γραφεία του ΝΒΑ στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη, ώστε να συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλήματος στα μέρη μας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με έναν οργανισμό όπως το ΝΒΑ, ώστε να βοηθήσω το άθλημα να μεγαλώσει» δήλωσε ο παλαίμαχος αθλητής και πρόσθεσε πως: «Το ΝΒΑ και οι συνεργάτες του είναι αφοσιωμένοι στο να δημιουργήσουν προγράμματα που θα πείσουν τα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ, αλλά και να τους δώσουν ευκαιρίες να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτό. Είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος τους«.

Ο Αντιπρόεδρος του ΝΒΑ στην Ευρώπη, Χεσούς Μπουένο, υποστήριξε από την πλευρά του πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με έναν παίκτη του επιπέδου του Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος θα εκπροσωπεί στο εξής το ΝΒΑ στην Ευρώπη. Με τον πλούτο των γνώσεών του και με την εμπειρία του, θα είναι ένας σπουδαίος πρεσβευτής της λίγκας και ένα ισχυρό πρότυπο για τη νεολαία«.

Συντάκτης

Άρθρα : 14575
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top