Βράβευση αθλητών από την Ενωση ΤΚD

Η Ένωση Ταεκβοντό Β.Ελλάδος βράβευσε αθλητές για τις διακρίσεις τους για το έτος 2015

 

Η Ένωση Ταεκβοντό Β.Ελλάδος βράβευσε αθλητές για τις διακρίσεις τους για το έτος 2015 σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.
Για τον ΣΟΑΤ βραβεύτηκαν οι:
Ως Πανελληνιονίκες
1. ΤΖΕΛΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ
2. ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΕΥΑ
3. ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4. ΤΖΕΛΗ ΦΑΝΗ
5. ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ως μελη Κλιμακίου
6. ΓΕΡΟΒΑΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7.ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η περσινή χρονιά λοιπόν έφερε σημαντικές διακρίσεις και το δελτίο του ΣΟΑΤ αναφέρει πως ,οι επιτυχίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο γεμίζοντας όλους στον ΣΟΑΤ με υπερηφάνια. Μοναδικό ρόλο έχει επιτελέσει ο ΣΟΑΤ με τις διακρίσεις του στην ανάπτυξη και διάδοση του Ταεκβοντό στο Νομό τα τελευταία χρόνια.
«Θα ήθελα να συγχαρώ τους βραβευθέντες αθλητές μας για τις επιδόσεις τους,που κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε πολλούς συναθλητές τους με την εξαιρετική τους παρουσία.Ομως θα θελα να τονίσω ότι τα βραβεία ανήκουν σε όλη την ομάδα του ΣΟΑΤ,γιατί χωρίς την ΟΜΑΔΑ τίποτε δεν θα είχαν πετύχει.Αύριο ισως να είναι άλλα παιδιά στη θέση τους.
Θερμα συγχαρητήρια στις οικογένειες όλων των αθλητών που στηρίζουν την προσπάθειά τους,παίρνοντας την θέση της πολιτείας!Εύχομαι να στοχεύουν πάντα ψηλα,δυνατά και με ήθος» δήλωσε ο Νίκος Παϊταρίδης.
Το ΔΣ του ΣΟΑΤ και το τεχνικό επιτελείο συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κάθε πρόοδο στη ζωή τους.
Επίσης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Κλιμακίου Β.Ελλάδος το ίδιο Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου,όπου έγιναν δύο προπονήσεις.Ο ΣΟΑΤ καμαρώνει να βλέπει 8 αθλητές του,αφού διπλασίασε τους 4 περσινούς,και να είναι οι μοναδικοί από τα Τρίκαλα,να είναι Μέλη Κλιμακίου ΕΤΑΒΕ.
Συγκεκριμένα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΕΛΗ,ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ,ΕΥΑ ΠΑΪΤΑΡΙΔΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΪΟΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΛΗΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

3