ΦΛΟΥ: Το άλλο πρόσωπο του αθλητισμού

DSCF2691

Μπάσκετ για καλό σκοπό έπαιξαν οι αστυνομικοί χθες…

Το άλλο πρόσωπο

Το άλλο πρόσωπο του αθλητισμού έδειξαν χθες οι αστυνομικοί της Θεσσαλίας και της Θεσσαλονίκης. Έπαιξαν μπάσκετ στο κλειστό και συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό τροφίμων που θα διατεθούν  στο κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Με ζηλευτή οργάνωση και μεθοδικότητα έκαναν ένα εξαιρετικό τουρνουά με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Τζάμπολ

Το τζάμπολ το έδωσαν οι Όβι Σόκο και Γιώργος Φούντας αφού και η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων συνέδραμε στην διεξαγωγή του τουρνουά.  Μάλιστα όλη η ομάδα προεξάρχοντος του Κώστα Φλεβαράκη παρακολούθησε τον τελικό.

Προγραμματισμός

Προγραμματισμός σε όλο το μεγαλείο. Η Football League όρισε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Αναγέννηση Καρδίτσας το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, την ώρα δηλαδή που τα Τρίκαλα BC θα υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο διπλανό γήπεδο!!!

Φρίκαραν

Οι της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων …φρίκαραν μόλις έμαθαν τα τεκταινόμενα και αμέσως στις ιδιωτικές τους συζητήσεις έκαναν γνωστό πως θα ζητήσουν αλλαγή ημερομηνίας του ενός εκ των δύο αγώνων γιατί δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή δύο τέτοιων αγώνων την ίδια ώρα σε γειτονικά γήπεδα.

Οπότε…

Οπότε πάμε για αλλαγή του αγώνα του ποδοσφαίρου καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού προφανώς και δεν επιτρέπουν αλλαγές. Μία αλλαγή που βολεύει βέβαια και τους φιλάθλους και τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

«Πεδικλώνονται»

Για το θέμα των προσφύγων μίλησε χθες στο FM 100 ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου αλλά ως γνωστός φίλαθλος δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον ΑΟΤ. Αφού χαρακτήρισε κάποιους παίκτες ως «λίγους» για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας τόνισε χαρακτηριστικά: «Πεδικλώνονται όταν παίρνουν την μπάλα στο κέντρο!!!».

Φουλαρισμένα

Παράγοντας της ομάδας των Τρικάλων σχολιάζοντας το σχόλιο του ΦΛΟΥ ότι ο Φλεβαράκης διαθέτει και μερικά Ζάσταβα (σε αντίθεση με τις Πόρσε και τις Μερσεντές των Τρικάλων) τόνισε: «Ναι, άλλα τα Ζάσταβα είναι φουλαρισμένα»!!!

Συνέλευση

Συνέλευση έχει σήμερα ο Ερασιτέχνης Αίολος. Αναμένονται ενδεχομένως ενδιαφέρουσες εξελίξεις γιατί είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις με την ΚΑΕ είναι στο …κόκκινο. Υπάρχουν ψύχραιμες φωνές και από τις δύο πλευρές που θεωρούν ότι μόνο ενωμένα μπορούν να προχωρήσουν αν και θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μία σειρά από πράγματα. Ήδη ορίστηκε διαμεσολαβητής για να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

All star γιοκ

Ότι μπορεί για να υποβαθμίσει το προϊόν του κάνει ο ΕΣΑΚΕ. Έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα γίνει All star game. Ως Τρίκαλα BC Aries προλάβαμε μόνο ένα την πρώτη χρονιά στα Χανιά όπου μάλιστα έβγαλε μάτια ο Πάτρικ Γιούιν.

Ξεφορτώνουν

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Οι ομάδες που βγαίνουν εκτός στόχων ξεφορτώνονται τους παίκτες που είναι υψηλά αμειβόμενοι…

«ΦΛΟΥ»

…η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι κάποιοι έταξαν τρελά λεφτά!!!