Για αξιοπρεπή πορεία πλέον και η Φήκη

Το στοίχημα του τίτλου έχει ουσιαστικά χαθεί για την Φήκη  και αναζητάται πλέον μία αξιοπρεπής πορεία

Τείνει να γίνει μόδα φέτος η επίκληση αξιοπρεπούς πορείας στο τοπικό ποδόσφαιρο του νομού μας. Πρόσφατα μίλησαν για αξιοπρεπή πορεία μέχρι το φινάλε της σεζόν οι παράγοντες της ΑΕΦ , ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει  ισχύει τώρα και με τη Φήκη ,που το Σάββατο κατέβασε στο απειροελάχιστο στατιστικό τις ελπίδες για ανατροπή δεδομένων στην μάχη του τίτλου.

Το  άτυχο αποτέλεσμα που είχε  η ομάδα στο ντέρμπι του Σαββάτου (που καθόρισε την κούρσα του τίτλου) , επέφερε κι ένα κλίμα απογοήτευσης στα αποδυτήρια.

Την  προπόνηση της Δευτέρας βάρυναν και οι αποχωρήσεις των δύο παικτών  αφού Τσικρικάς και Ντόβας πηγαν μάζεψαν τα προσωπικά τους είδη και αποχώρησαν ενώ στους παίκτες μίλησαν οι κ Χειράκης και Κνέζεβιτς. Από την πλευρά της διοίκησης ο παράγοντας  ανέφερε στους παίκτες πως το σενάριο της κοινής πορείας ή και συγχώνευσης με το Ελευθεροχώρι δεν προχώρησε και η ομάδα θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της,  ενώ ο Σέρβος τεχνικός  ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν την ίδια συνέπεια και στις προπονήσεις και στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.