Στις κορυφές της πόλης έκοψε την Πίτα ο ΣΟΧΤ

pic (2 of 3)

Στα …πεδινά κόπηκε φέτος η πίτα.

Η πρωτοφανής έλλειψη χιονιού ανάγκασε τα μέλη του ΣΟΧΤ να πραγματοποιήσουν την κοπή πίτας σε χαμηλότερο υψόμετρο από ότι συνήθως. Το 2016 έσπασε η παράδοση χρόνων που θέλει τους φίλους του συλλόγου να κόβουν τη βασιλόπιτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πετρουλίου. Παρότι οι χιονισμένες κορυφές δεν είναι λίγες στα βουνά της περιοχής μας, επιλέχτηκε μια όμορφη κορυφή κοντά στην πόλη για να φτάσουν όλοι.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πριν την κοπή ακολούθησαν το πεζοπορικό τμήμα στον όμορφο περίπατο στους λόφους της Περδικοράχης. Έτσι αναδείχτηκε και ένα σημείο της πόλης που δεν είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό παρότι σε λίγα λεπτά μόνο από το κέντρο της πόλης μπορεί κάποιος να κάνει τον περίπατό του με εντυπωσιακή θεά προς Μετέωρα, Κόζιακα, Άγραφα και όλη την Τρικαλινή πεδιάδα.

pic (3 of 3)

Ιδιαίτερη ήταν βέβαια η παρουσία των δεκάδων παιδιών που συμμετέχουν στην ακαδημίες του συλλόγου και γέμισαν φωνές και ζωντάνια τους λόφους. Την προσπάθεια για άλλη μια χρονιά συνέδραμαν οι χορηγοί του συλλόγου Υδρόγειος Ασφαλιστική, Φούρνοι «Διαλεκτό» και το κατάστημα Woodlandπου προσέφερε το δώρο που κέρδισε ο μικρός χιονοδρόμος Αλέξανδρος Ραφαηλίδης.

Η δράση του συλλόγου συνεχίζεται με αναβάσεις στα βουνά μας και άλλες εκδηλώσεις. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.