«Φλέβα»: «Με περιβάλλουν με αγάπη στα Τρίκαλα»

1468545_950622171712427_7613709975275966335_nΚαλεσμένος του Βασίλη Σκουντή ήταν το βράδυ της Τρίτης ο κόουτς των κυανέρυθρων

Ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν ο κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής Pick n’ Roll του Βασίλη Σκουντή στον OTE TV 4.

Μιλώντας για τα Τρίκαλα ο προπονητής των κυανέρυθρων στάθηκε ιδιαίτερα στο κλίμα που υπάρχει στην πόλη γι’ αυτόν και την οικογένεια του: «Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ ζεστοί, περιβάλλουν με αγάπη τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου για 3η χρονιά τώρα».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας σημείωσε: «Μετά τις πολλές αλλαγές που είχαμε στο ρόστερ φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη επι του Ρεθύμνου όπου καταλυτική ήταν η παρουσία του Σόκο που όχι μόνο μας έδωσε πόντους και ριμπάουντ αλλά παράλληλα με τον ενθουσιασμό του παρέσυρε και τους υπόλοιπους».

Σημείωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη για την παραμονή ενώ όταν ρωτήθηκε πως είναι από το να κοουτσάρει μία ομάδα με Πρέλεβιτς, Μπέρι, Λιαδέλη και άλλους σπουδαίους παίκτες στον ΠΑΟΚ να δουλεύει με νέα παιδιά όπως οι Τσιλούλης, Καολογιαννίδης, Βαρυτιμιάδης απάντησε: «Ο προπονητής πρέπει να αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις και να δουλεύει με τα παιδιά που έχει στην ομάδα. Στα Τρίκαλα δουλεύουμε με 11 παιδιά και όλα τους καταβάλλουν συγκινητική προσπάθεια».

Ο Βασίλης Σκουντής ανακάλυψε πως ο Φλεβαράκης ήταν αριστούχος στο σχολείο και πως ήταν έκπληξη για τους καθηγητές του ότι προτίμησε την Γυμναστική Ακαδημία αντί της Ιατρικής με τον κόουτς να απαντά: «Ακολούθησα την καρδιά μου. Ήθελα να γίνω προπονητής, αυτό ήταν το μόνο που με ενδιέφερε».

Η κουβέντα κύλησε και σε άλλα μονοπάτια, από την εμπειρία του Φλεβαράκη στην Αμερική και το ΝΒΑ ως μέλος του στάφ στους Μιλγουόκι Μπακς μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.