Εξαίρεση από στοιχήματα ζητά ο Απόλλων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ζητά εξαίρεση από κάθε κουπόνι στοιχήματος.

 

 

Η ανακοίνωση: Σε συνέχεια της από 24/12/2015 ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στην οποία είχαμε δεσμευτεί ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για εξαίρεση της ομάδας από τα δελτία στοιχηματισμού, κάναμε κάθε απαιτούμενη ενέργεια σε κάθε αρμόδια Αρχή για το σκοπό αυτό.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ηθικά ακέραιη και υγιής οικονομικά εταιρία, που στηρίζεται αποκλειστικά, σε έσοδα από διαφημιστική προβολή σημαντικών και ευυπόληπτων εταιριών. Η εμπλοκή και μόνο του ονόματος της ομάδας σε υποθέσεις δήθεν χειραγωγημένων αγώνων, μολονότι δεν έχει καμία βασιμότητα, μας προκαλεί πολύ σημαντική ζημία, καθώς θέτει σε αμφισβήτηση το κύρος και την φήμη μας, στην οποία στηρίζεται η διαφημιστική προβολή και κατ’ επέκταση τα έσοδά μας.

Επειδή δεν γίνεται ανεκτή η παραμικρή υποψία σε βάρος μας, υποβάλλαμε έγγραφο αίτημα σε όλους τους αρμόδιους φορείς, πρωτίστως δε τον υφυπουργό Αθλητισμού κο Κοντονή και την ΕΕΑ, πως επιθυμούμε να ακολουθηθεί κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να εξαιρεθούμε άμεσα από την όποια συμμετοχή των αγώνων της ομάδας μας σε κουπόνια στοιχήματος, όχι μόνο του ΟΠΑΠ, αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στοιχηματισμού και περιμένουμε την απάντησή τους.