Με Μακεδόνες αύριο οι γυναίκες του Ασκληπιού

100_6931

Σπουδαίο παιχνίδι για την ομάδα βόλει της πόλης στην Α2

Μεγάλο παιχνίδι για τις γυναίκες την Τετάρτη 24/2/2016 στις 19:00  στο Δημοτικό Κλειστό, με τον Ασκληπιό να αντιμετωπίζει την πρώτη στην βαθμολογία ομάδα των Μακεδόνων Αξιού.

Το παιχνίδι της Τετάρτης προέρχεται από δύο αναβολές  μια και ήταν ορισμένο για τις 6 Φλεβάρη με βάση το πρόγραμμα, αρχικά ορίστηκε για τις 17/2 όπου ξαναδόθηκε αναβολή λόγω των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων και εξ΄ αιτίας αυτού μετατέθηκαν και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ομάδα με μεγάλη ιστορία οι Μακεδόνες Αξιού στο χώρο του volley, που μόλις πέρυσι αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική κατηγορία. Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας αφού μόλις την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Απ την άλλη ο Ασκληπιός μετά τα 6 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα που τον οδήγησαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ¨έκανε μία στάση¨ γνωρίζοντας την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα.

Για τον Ασκληπιό έχει μια ιδιαιτερότητα ο συγκεκριμένος αγώνας μια και στην ομάδα των Μακεδόνων αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά η Γιαννούλη Κορίνα παίκτρια του Ασκληπιού που ξεκίνησε απ΄ τις ακαδημίες της ομάδας περνώντας απ΄ όλα τα  τμήματα, έχοντας μεγάλη συμβολή στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας και για πρώτη φορά θα βρεθεί απέναντι στον Ασκληπιό.