Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το πρώτο «τριπλ νταμπλ» της καριέρας του  με τους Λέικερς

 

 
Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς, που στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από τα γήπεδα, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Ελληνα διεθνή άσο, μετά το τέλος του αγώνα, αναγνωρίζοντας το ταλέντο του. Ο Μπράιαντ δεν έμεινε εκεί και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προοπτικές του Αντετοκούνμπο:

«Ο Γιάννης είναι πάρα πολύ καλός παίκτης με τρομερό ταλέντο και απίστευτη προοπτική. Ο Τζέισον Κιντ μου είχε πει πως το σημαντικότερο για τον Γιάννη είναι να αποφασίσει τι θέλει να γίνει. Αν πραγματικά θέλει να γίνει μεγάλος παίκτης ή όχι. Είναι μια επιλογή που πρέπει να κάνει», τόνισε ο Κόμπι και συμπλήρωσε:

«Μίλησα μαζί του και του είπα πως για να γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου χρειάζονται θυσίες και σκληρή δουλειά. Ειδικά ατομικά. Ο Γιάννης έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μεγάλος παίκτης. Διαθέτει τα κατάλληλα σωματικά προσόντα και την απαραίτητη εξυπνάδα, αλλά πρέπει να δουλέψει για να γίνει καλύτερος. Πρέπει να δουλεύει τα καλοκαίρια σε κάθε τομέα του παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κάνεις το άλμα προς τη βελτίωσή σου. Τότε γίνεται όλη η διαφορά. Αν αγαπάει αυτό που κάνει τότε πρέπει να δουλέψει. Αν δουλέψει έχει το ταλέντο για να γίνει πραγματικά σπουδαίος.»

Από την πλευρά του ο Ελληνας σταρ ζούσε μια ακόμη μαγική βραδιά: «Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Σαν πάρτι! Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι και ήμουν ενθουσιασμένος που τον είχαμε εδώ. Είναι ένα από τα πρότυπά μου, τον παρακολουθούσα όταν ήμουν νεότερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη, φυσικά», τόνισε ο 21χρονος άσος και στη συνέχεια αποκάλυψε τι είπαν με τον θρύλο των Λέικερς:

 
Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

«Μιλήσαμε, μου είπε τι έκανε ο ίδιος κάθε καλοκαίρι για να βελτιώνεται. Με συμβούλευσε να δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και να προπονούμαι στο σουτ μου. Μου είπε πως εκείνος έκανε 1.000 σουτ τη μέρα, οπότε εγώ πρέπει να κάνω 1.500! Μου είπε πως όταν έπαιζε δεν αστειευόταν στους αγώνες ή στις προπονήσεις και το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ, μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω μπάσκετ. Να είμαι σοβαρός ως το τέλος. Είναι μια σπουδαία συμβουλή. Ένιωσα υπέροχα που ο Κόμπι μίλησε για μένα».