Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » «Φλέβα»: «Περήφανος για τους παίκτες μου!»

«Φλέβα»: «Περήφανος για τους παίκτες μου!»

2

Τα εύσημα στους παίκτες του αλλά και στον κόσμο απένειμε στο τέλος ο Κώστας Φλεβαράκης

Αναλυτικά τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Σε έναν μήνα τρελό με πολύ μεγάλη αναταραχή μέσα στην ομάδα όσον αφορά τις αναγκαστικές αλλαγές κατάφεραν μέσα από την δουλειά και την υπερπροσπάθεια απ’ όλους, την έμφαση στην άμυνα να επανέλθουμε στον δρόμο που ήμασταν πριν. Ξέρουμε τα προβλήματα μας και αυτά σήμερα δεν βγήκαν καθόλου στο γήπεδο. Η επιστροφή του Όβι (Σόκο) σαφώς βελτίωσε τα πράγματα όχι μόνο σε πόντους και ριμπάουντ αλλά και σε ενέργεια και σε ένταση που βγάζει και που μας έλειψε σε συνδυασμό με τις άλλες αλλαγές. Συνεχίζουμε έναν αγώνα καθημερινό, σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος δίνοντας οι παίκτες αυτό που μπορούν και κάποιες φορές και κάτι παραπάνω. Παίξαμε με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχους πολύ πιο υψηλούς από μας, ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία αλλά τα παιδιά με πολύ πάθος και ομαδικότητα, λίγα λάθη, πολλές ασίστ, έκαναν χαρούμενους τους πάντες. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά καθώς προσαρμόζονται συνεχώς στα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Συνεχίζουμε για να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να οριστικοποιήσουμε την παραμονή».

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε και για την βοήθεια του κόσμου: «Σε μία μέρα που ήταν δύσκολη, ο κόσμος ήταν εδώ και στήριξε την ομάδα, και θέλουμε να το κάνει μέχρι τέλους. Βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για την αντίδραση της ομάδας ενώ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο σημείωσε: «Είναι κρίμα που ανακόπηκε μία πορεία από 101% εξωγενείς παράγοντες. Τα παιδιά και όλοι στην ομάδα ξέρουμε τι έφταιξε και δημιουργήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση. Από εκεί και πέρα εύχομαι να είναι όλοι υγιείς, να μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί γιατί είμαστε συνεχώς 10 και 11 άτομα, ακόμη και σήμερα μας έλειπε ο Γιάννης Καραθανάσης».

 

Ο αρχηγός των Τρικάλων BC Aries Γιώργος Τσιάρας απο την πλευρά του  τόνισε: «Φάνηκε από το πρώτο λεπτό το πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγάλαμε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι και στην άμυνα καθώς και στην επίθεση, σημειώσαμε μόνο δέκα λάθη, πιστεύω ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε άμα αναλογιστεί κανείς πόσο λίγα λάθη είχαμε σαν σύνολο. Από τις πρώτες προπονήσεις που κάναμε, ο κόουτς αυτό προσπαθούσε να μας περάσει , να μην κάνουμε λάθη, να πιέζουμε στην άμυνα, και αυτό κάναμε στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ρεθύμνου θεωρώ ότι είχε βρει τον ρυθμό της στα τελευταία παιχνίδια, εμείς την είχαμε διαβάσει πολύ καλά στις τελευταίες προπονήσεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας παρουσία στο επόμενο παιχνίδι εκτός στην Ρόδο».

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16749
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top