Οι αριθμοί στο Τρίκαλα BC Aries – Ρέθυμνο

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÑÅÈÕÌÍÏ / TRIKALA - RETHIMNO

Τρεις νίκες οι Κρητικοί, δύο οι Θεσσαλοί

Μία μικρή παράδοση πολύ «σκληρών» αγώνων έχουν δημιουργήσει οι δύο ομάδες στη διάρκεια της τριετούς συνύπαρξης τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ειδικά τα παιχνίδια στο Ρέθυμνο είναι θρίλερ αφού και τα τρία κρίθηκαν με διαφορές μικρότερες των πέντε πόντων. Τρεις νίκες έχουν οι Κρητικοί και δύο οι Θεσσαλοί. Στα δύο παιχνίδια που έγιναν στα Τρίκαλα, οι δύο αντίπαλοι σημείωσαν από μία νίκη με διψήφια διαφορά. Στο παιχνίδι της περιόδου 2013-2014 τα Τρίκαλα BC Aries καθοδηγούμενα από το δίδυμο Έβανς (25) και Γιούιν (12) έφτασαν χωρίς προβλήματα στην επικράτηση με 75-63 (Λάτοβιτς 13 για τους φιλοξενούμενους). Στο περσινό παιχνίδι ωστόσο, το Ρέθυμνο Cretan Kings πήρε την εκδίκηση του με τη νίκη που σημείωσε με 95-85. Ο Καλαμπόκης με 16 και ο Κάουνσιλ με 15 πόντους «υπέγραψαν» τη νίκη των φιλοξενούμενων ενώ από την πλευρά των γηπεδούχος εντυπωσιακός ήταν ο Ίνγκραμ με 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*Ο Κώστας Φλεβαράκης συνεχίζει την αναρρίχηση του στη λίστα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στους πάγκους της κατηγορίας. Το αυριανό θα είναι το 218 ο και με αυτό θα φτάσει στη 19 η θέση της λίστας από καταβολής Α’ Εθνικής τον Βλάντο Τζούροβιτς.

*Με τη 269 η συμμετοχή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Γιώργος Τσιάρας θα «πιάσει» στην 58 η θέση τον Λάζαρο Παπαδόπουλο

. *Έξι πόντους μακριά από τους 100 είναι ο Γιάννης Καραθανάσης.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

*Ένα τρίποντο θα είναι αρκετό για τον Χάρη Γιαννόπουλο προκειμένου να φτάσει τα 100 στην κατηγορία.

*Με τρεις πόντους ο Ρόλαντ Σάφτενααρ θα συμπληρώσει τους 400.

*Επτά πόντους χρειάζεται ο Ευθύμης Τσακαλέρης για να φτάσει τους 200.