Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Σφαιρόπουλος: «Δεν… καιγόμαστε για ψηλό»

Σφαιρόπουλος: «Δεν… καιγόμαστε για ψηλό»

timthumb.php

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για όσα θέλει να διορθώσει στην ομάδα του,

«Είναι ένα παιχνίδι που υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Τα λέει όλα το σκορ. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά είχαμε και στιγμές που ατονήσαμε. Δεχτήκαμε μόνο 8 πόντους στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο νομίζω πως σταματήσαμε να παίζουμε και αυτό δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και δείξαμε καλή εικόνα. Ο ρυθμός δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά θα τον βελτιώσουμε. Παίξαμε περισσότερο ομαδικά στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ, καθώς ο χρόνος πιέζει: «Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και στα νέα παιδιά που καλούνται να βγουν μπροστά. Αν βρούμε παίκτη να μας βοηθήσει, που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω, θα προχωρήσουμε στην απόκτηση σέντερ. Ψάχνουμε στην αγορά για ψηλό, αλλά δεν καιγόμαστε.

Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, έναν σέντερ, απλά για να πάρουμε. Οι σέντερ υψηλού επιπέδου έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους αυτήν την περίοδο, ούτε γίνεται να “σπάσουν” τα συμβόλαια τους. Αν βρούμε έναν καλό παίκτη, τότε ναι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε».

Συντάκτης

Άρθρα : 16742
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top