ΦΛΟΥ: «Πως διάολο μεταφράζετε το παστελώστε το κουνέλι;»

the_interpreter22

Χαμένοι στην μεταφραση!!!

Διερμηνέας

Ζητείται διερμηνέας για την ομάδα των Τρικάλων ο οποίος να γνωρίζει από αργκό και ελληνική και αγγλική. Διότι πολύ φοβόμαστε ότι οι ξένοι παίκτες του ΑΟΤ θα χαθούν στην …μετάφραση. Πώς να μεταφράσει κανείς την επική οδηγία του νέου κόουτς προς τους επιθετικούς «παστελώστε το κουνέλι»; Pastelize the rabbit?

Ερμηνεία

Βέβαια και οι έλληνες έχουν πρόβλημα στην ερμηνεία των …ελληνικών οπότε βοηθάμε:  Το «παστελώστε το κουνέλι» σημαίνει «βάλτε την μπάλα στα δίχτυα!!!».

Χείμαρρος

Ο χείμαρρος Ψιμουλάκης στην πρώτη του έπιασε κουβέντα με δύο δημοσιογράφους και τους έλεγε πως έληξε μία από τις συνεργασίες του με τον Γιαλιά (δεν είναι του παρόντος). Ήταν τόσο παραστατικός και αναλυτικός που ο Καλιτζάκης φοβήθηκε μην χαθεί η προπόνηση: «Κόουτς νύχτωσε» είπε ο «Νίντζα» και ο Ψιμουλάκης τελείωσε άρον άρον την off the record συζήτηση.

ΕΣΡ

Έχουν απαγορευτεί οι βιντεολήψεις στις προπονήσεις του ΑΟΤ. Θα επέμβει το ΕΣΡ!!!

Κριτήριο

Κριτήριο για το μέλλον του Ψιμουλάκη αλλά και των στόχων του ΑΟΤ. Με διπλό επιστρέφουν για τα καλά τα χαμόγελα, με άλλο αποτέλεσμα θα έχουμε θέμα.

Διάλυση

Η επόμενη ομάδα που βαράει διάλυση είναι η Παναχαϊκή. Η οποία πρόλαβε και μας έκοψε βαθμούς στον πρώτο γύρο…

Τατιάνα

Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι αύριο ο Μαραντάς θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας!!! Το θέμα της εκπομπής είναι η δοκιμασία του έρωτα κατά την διάρκεια του γάμου!!! Πάει φουλ για καριέρα πανελίστα!!!

Πανστρατιά

Πανστρατιά ετοιμάζουν οι μπασκετικοί για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Και δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι Δευτέρα με ανοιχτά μαγαζιά και φροντιστήρια θέλει μεγάλη κινητοποίηση για να γεμίσει το κλειστό. Προσανατολίζονται μάλιστα στην δωρεάν είσοδο μαθητών στην 7.

ΣΕΦ

Χαλαρά σήμερα στο ΣΕΦ οι των Τρικάλων. Και όσο και αν φαίνεται παράδοξο το ματς το βλέπουν ως προετοιμασία για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο,

Χαμόγελα

Τα χαμόγελα στην αποστολή ήταν για την επανεμφάνιση του Σόκο. Αν μη τι άλλο έλειψε πολύ από την ομάδα.

Μπλόκα

Κατανόηση στα μπλόκα από τους αγρότες όσον αφορά την αποστολή των Τρικάλων BC Aries. Στον Δομοκό όπου δεν πέρναγε ουδείς οι αγρότες επέτρεψαν με συνοπτικές διαδικασίες να περάσει η Τρικαλινή αποστολή χωρίς καν να χρειαστεί η παρέμβαση του αγροτοπατέρα συνδικαλιστή και φροντιστή της ΚΑΕ Μάκη Παυλάκο!!!

Επικό

Με αφορμή το παραπάνω, επικό είναι το περιστατικό με αγρότες που σταμάτησαν παλιότερα στα Τέμπη φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Προκειμένου να τους αφήσουν να περάσουν τους ζήτησαν να ρίξουν ένα σύνθημα υπέρ του αγώνα τους. Και «σκαρώθηκε» το κορυφαίο: «Αγρότη πεινάς, γ….αι ο Θρύλος και ο Πειραιάς!!!»

Ειρωνεία

Απίστευτο ε; Να΄ χει βάλει ο άλλος έναν σκασμό λεφτά και να τον ειρωνεύονται και από πάνω σε ανακοίνωση οι εναπομείναντες!!! Το κακό είναι ότι άπαντες έχουν αντιληφθεί τι παίχτηκε…

«ΦΛΟΥ»

…μικρή η περιοχή μας, γνωστή η ιστορία όλων μας!