Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Σε καραντίνα ο Καλογερόπουλος

Σε καραντίνα ο Καλογερόπουλος

Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ορισμών θα μείνει ο διεθνής ρέφερι του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός,Ο Καλογερόπουλος, διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που έχει παραπεμφθεί από τον Δημήτρη Κύρκο, αναμένεται να μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ορισμών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παρατηρητής διαιτησίας από την Ένωση Θεσπρωτίας με δηλώσεις στην εφημερίδα «Goal News» τόνισε ότι του χρεώνει τρεις φάσεις και για τις δύο ομάδες, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς και η εκτέλεση πέναλτι του Βάργκας.

Οι επίμαχες φάσεις λοιπόν, είναι το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο σε μαρκάρισμα στον Σουκουλίνι, η αποβολή του Μποτία, απόφαση στην οποία έχει συμφωνήσει και ο βοηθός Γρεβένης και ακόμη μία, ίσως η αποβολή του Ντίντακ για μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.

Επίσης, διέψευσε την έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία είχε βάλει καλό (και μη παραπέμψιμο) βαθμό στον διαιτητή Καλογερόπουλο και τον βοηθό Γρεβένη αλλά η ΚΕΔ όπως έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το άρθρο 39, παράγραφος 6 του κανονισμού διαιτησίας, του την επέστρεψε πίσω και στην συνέχεια τους παρέπεμψε και τους δύο.

«Έχω στείλει μόνο μία έκθεση, την Κυριακή το μεσημέρι. Ο βαθμός του Καλογερόπουλου είναι παραπέμψιμος», είπε. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι είπε στα αποδυτήρια στους διαιτητές πως οι αποφάσεις του ήταν σωστές και θα κάνει χρήση βίντεο.

Από 7 μέχρι 7.4

Ο Καλογερόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει βαθμό από 7 μέχρι 7.4, που σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας σημαίνει «απογοητευτική απόδοση με ένα ξεκάθαρο σημαντικό σφάλμα ή απόδοση με δύο ή περισσότερα σαφή σφάλματα» και ισοδυναμεί με τιμωρία δύο μηνών. Μέχρι τις 17/4 δηλαδή όταν και λήγει η κανονική περίοδος της Super League.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Γρεβένη φέρεται να έχει πάρει 7.9 (σ.σ. «ένα ξεκάθαρο διαιτητικό σφάλμα» σύμφωνα με τον κανονισμό), που αφορά τον ρόλο του στην αποβολή του Μποτία. Ο βαθμός είναι οριακά παραπέμψιμος καθώς από 8 και πάνω δεν προβλέπεται τιμωρία.

Συντάκτης

Άρθρα : 16724
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top