ΦΛΟΥ: Δεν θα πλήξουμε ποτέ σε αυτήν την πόλη!!!

SONY DSCΉρθε ο άνθρωπος μας!!!

Το τερμάτισε!!!

Ο άνθρωπος μας είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΤ Σταύρος Ψιμουλάκης που μεταξύ μας μόνο ως υπηρεσιακός δεν εμφανίστηκε στην χθεσινή προπόνηση. Χειμαρρώδης, ατακαδόρος και αθυρόστομος θυμίζει σε πολλά τον πρόεδρο της ομάδας και μίλησε στους παίκτες όπως κανείς άλλος μέχρι τώρα. Ποντάρει με τον τρόπο αυτόν να τους αφυπνίσει και να τους κάνει να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Άγνωστο

Αν οι μέθοδοι του κυρ Σταύρου θα πετύχουν είναι αμφίβολο. Πήρε μαζί του και τον «Νίντζα» που τον μεγάλωσε στην Ελευσίνα και δηλώνει διατεθειμένος να υπερασπιστεί την επένδυση του προέδρου!!!

«Μετέφραζε!!!»

Κάποια στιγμή έκανε παρατηρήσεις στον Βρούτσινα και μέχρι και ο …μεταφραστής κοκκίνισε με αυτά που άκουγε  με τον Ψιμουλάκη να λέει επιτακτικά: «Μετέφραζε!!!».

Ελ Πάσο

Πρώτο κρας τεστ για τον νέο προπονητή στην Καλλιθέα μέσα  στο Ελ Πάσο. Αν το πάρει το διπλό μάλλον θα σταματήσει το ψάξιμο για προπονητή ο πρόεδρος…

Αλλαγές

Είχαμε και αλλαγές ξανά στο τιμ. Επέστρεψαν Παππάς, Λιάπης, Μπάρδας, έφυγε ο Ανδρουλάκης.

Πλάκα

Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Μετά το πρώτο τηλέφωνο ακολούθησε και δεύτερο, και τρίτο: «Ο Μαραντάς είναι στον Ζυγό και μιλάει στο ράδιο». Αφού αναρωτήθηκα αν ο Πούλιος πήγε βραδιάτικα  να κάνει εκπομπή έμαθα πως μιλούσε στην εκπομπή των γλυκύτατων κοριτσιών Φανή Σπανού και Βίκυ Ιακωβάκη. Μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις, την πόλη των Τρικάλων, τα λουλούδια και άλλα τέτοια τρυφερά. Και έστειλε όλους όσους τον άκουγαν!!!

Απορία

Καλά, έχεις φύγει πως έχεις φύγει από την ομάδα, κρύβεσαι συνεχώς από τους δημοσιογράφους ή όταν αποφασίζεις να μιλήσεις το κάνεις ή με χαρτί ή λαμβάνεις μέτρα ασφαλείας και πας και δίνεις συνέντευξη σε λάιφστάιλ εκπομπή; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

Κουδούνα

Όχι τον κώδωνα αλλά την κουδούνα του κινδύνου έχει κρούσει ο Φλεβαράκης. Και φαίνεται πως αυτό αφύπνισε τον ιδιοκτήτη της ομάδας που ακούγεται ότι θα είναι εδώ Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα εν’ όψει του καθοριστικού αγώνα με το Ρέθυμνο.

Συστράτευση

Απαιτείται συστράτευση αν θέλουμε ομάδα και του χρόνου στην Α1. Αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά που μας ενώνουν. Και τα μπινελίκια που πέφτουν ενίοτε μεταξύ μας δημιουργικά είναι!!!

ΣΕΦ

Το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ όπως αντιλαμβάνεστε όλοι το προσπερνούν. Ως προπόνηση το βλέπουμε!!!

Τους …καθάρισε

Με αφορμή την παρουσία Γιαλιά το Σάββατο στο γήπεδο του μπάσκετ τον πλησίασαν φίλαθλοι και του ζήτησαν την άποψη του για το παιχνίδι: «Θα έδιωχνα και τον προπονητή και τους παίκτες» είπε για να διευκρινίσει αμέσως ότι έκανε πλάκα!

«ΦΛΟΥ»

…τρία χρόνια με τον ίδιο προπονητή πάντως δεν έκανε!!!