Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ » Ο Διβανές βρήκε τον Φραγκούλη και πήρε μεταγραφή στον Καραισκάκη

Ο Διβανές βρήκε τον Φραγκούλη και πήρε μεταγραφή στον Καραισκάκη

 

Η  μεταγραφή του Διβανές απέδειξε ότι ο Φραγκούλης δεν θέλει να ξαναδεί τους παλιούς του συνεργάτες

 

Τελικά ο Τάσος  Φραγκούλης δεν είναι τόσο «εξαφανισμένος» ,όσο πολλοί νόμιζαν. Απλά ο άνθρωπος  δεν θέλει να ξαναδεί και να συνευρεθεί με  τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του και το αποδεικνύει αυτό η μεταγραφή Διβανές στην ΑΕ Καραισκάκη

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά την «εξαφάνιση» του Τάσου Φραγκούλη, ένα από τα μεγάλα προβλήματα των ανθρώπων της Α.Ε. Φαρκαδόνας, ήταν η υπογραφή του που έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα έντυπα της ομάδας ως γενικού γραμματέα. Εκεί κολλούσε και το θέμα της παραχώρησης του Διβανέ στην Α.Ε. Καραϊσκάκη.
Το πρόβλημα λύθηκε όταν ο ίδιος ο αθλητής, βρήκε τον εξαφανισμένο Τάσο Φραγκούλη και πήρε την πολυπόθητη υπογραφή του, για τα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Άρτας.
Οι άνθρωποι της Α.Ε.Φ. θα εύχονταν βέβαια, η υπογραφή του κυρίου Φραγκούλη, να δυναμώνει και όχι να αποδυναμώνει την ομάδα μας, και να την οδηγεί σιγά σιγά στον αφανισμό της.
Τέλος η διοίκηση της ΑΕΦ και η επιτροπή σωτηρίας εύχονται στον Πέτρο Διβανέ, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του».

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top