Ευρέθησαν τίμιοι για τον πάγκο!!!

papades

Η πρόταση της στήλης για προπονητή με τιμιότητα. Ολόκληρο σταφ!!!

Παπάς

Ο Γιαλιάς αναγνώρισε το λάθος του στην περίπτωση Μαραντά, ζήτησε συγνώμη, ωστόσο όμως τόνισε πως το μεγάλο του προσόν ήταν η τιμιότητα σε μία κατηγορία «όπου οι προπονητές κάνουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη των προέδρων και τα κάνουν πλακάκια με τους πάικτες». Και ζήτησε απ’ όλους να του βρουν έναν τίμιο προπονητή για να πέσει η Θεϊκή ατάκα από τον Ζαραμπούκα: «Αν θες τίμιο προπονητή, πάρε έναν παπά!!!».

Προδιαγραφές

Και επειδή και οι φίλαθλοι έχουν χιούμορ χθες το πρωί στον «Ζυγό» αναζητούσαν προπονητή με στενή σχέση με την θρησκεία. Πρώτοι πρώτοι στις επιλογές ο Άγγελος Αναστασιάδης λόγω Παναγιάς, ο Νίκος Κωστένογλου που είναι και ψάλτης αλλά και ο Τάκης Λεμονής που έχει πάντα μία εικόνα της Παναγίας πάνω του!!!

Ψιμουλάκης

Αφού ο πρόεδρος ανέλυσε όλες τις επαφές που έκανε με προπονητές (Τσιώλη, Βλάχο, Πετράκη), πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Παναγόπουλο (δεν πρέπει να τον συμπαθεί καθόλου) μας είπε πως ο κορυφαίος προπονητής που έχει δουλέψει μαζί του είναι ένας κύριος ονόματι …Ψιμουλάκης. Την αμαρτία μου την λέω, τον άνθρωπο δεν τον είχα ακούσει ποτέ μου. Ο Ψιμουλάκης μας είπε μετά, ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε κατηγορίες Μανδραϊκό και Ελευσίνα, του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και από χθες το μεσημέρι είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΤ. Ο 4ος για την φετινή χρονιά, η 5η επιλογή του Γιαλιά στην σεζόν μετά και την απομάκρυνση του Καβακά όσο ήταν στην Ελευσίνα.

Τον …αποχώρησε

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ο Γιαλιάς έμεινε για αρκετή ώρα κλεισμένος στο μπουθ όπου παρακολουθεί τα παιχνίδια και πήρε την απόφαση του. Την στιγμή που πήγαινε στα αποδυτήρια και πριν ακόμη ανακοινώσει την απόφαση του στον Μαραντά έδωσε προς διανομή την είδηση στην υπεύθυνη του Γραφείου ενώπιον και των άλλων εκπροσώπων του τύπου: «Ο Μαραντάς αποχωρεί».

1 μύριο

Ο Γιαλιάς μπορεί να έχει τις ιδιορρυθμίες του αλλά από την στιγμή που βάζει πολλά λεφτά –αποδεδειγμένα- έχει και την στήριξη του κόσμου. Αυτό το διαπίστωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο κυλικείο μετά το τέλος του αγώνα αλλά και από το παρατεταμένο χειροκρότημα στο κλειστό το Σάββατο στο παιχνίδι των Τρικάλων με τον Άρη. Πόσα λεφτά έβαλε; Σύμφωνα και με τον οικονομικό του σύμβουλο Άκη Αναστασίου πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!!!!

Ευτυχώς

Ευτυχώς που ο Γιαλιάς …αποχώρησε τον Μαραντά αντιλαμβανόμενος την λάθος επιλογή του. Αν τυχόν και έστριβε ανάποδα όπως την περασμένη Κυριακή στα Χανιά και έκανε νέα δήλωση στήριξης στον προπονητή θα έπρεπε να μπει στην διαδικασία έκδοσης νέας ανακοίνωσης και ο Ερασιτέχνης. Απλά αντί για αποδοκιμασίες από  μεμονωμένους φιλάθλους που πρέπει να απομονωθούν θα έπρεπε να γράψει για μεμονωμένη …εξέδρα που πρέπει να απομονωθεί,  πράγμα πρακτικά ανέφικτο!!!

Με την βοήθεια

του κοινού

Όλα τα’ χουμε δει αλλά αλλαγή με την βοήθεια του κοινού όχι. Το είδαμε την Κυριακή. Ο Μαραντάς φώναξε τον Φλίγκο για να μπει ως 3η και τελευταία αλλαγή και μόλις ο κόσμος διαπίστωσε ότι θα έμεινε εκτός αγώνα ο Ναβάρο άρχισε τις αποδοκιμασίες ζητώντας να μπει ο Ισπανός στο παιχνίδι. Ο Μαραντάς δεν τους χάλασε χατίρι. Φώναξε τον Ισπανό που μπήκε τελικά στον αγωνιστικό χώρο…

Θύμα του τερέν

Μπορεί να δαπανήθηκαν λεφτά για το καινούργιο χόρτο αλλά είναι προφανές ότι ο χλοοτάπητας δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσαν οι υπεύθυνοι. Μάλιστα προχθές μας στοίχισε τουλάχιστον ένα γκολ: Ο Ναβάρο στο τετ α τετ με τον Βοσνιάδη έχασε το κοντρόλ από τον άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Τελικός

Τα του μπάσκετ θα τα αναλύσουμε αύριο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τις συνεχείς προσθαφαιρέσεις και αλλαγές παικτών την Δευτέρα με το Ρέθυμνο το παιχνίδι είναι τελικός.

Τίτλοι τέλους

Τίτλοι τέλους στην Φαρκαδόνα. Ένας άνθρωπος έχασε πολλά λεφτά επενδύοντας σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ το τέλος του ήταν προδιαγραμμένο…

 

«ΦΛΟΥ»

…η επιστροφή Νο 48!!!