BAFTA «στα κόκκινα» λόγω… Αγίου Βαλεντίνου!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις διάσημες πρωταγωνίστριες που έλαμψαν στο βρετανικό κόκκινο χαλί

 

Το ανδρικό ντύσιμο σε γκλαμ βραδιές όπως ήταν η χθεσινή στο Λονδίνο, όπου απονεμήθηκαν τα βρετανικά βραβεία BAFTA, τα αντίστοιχα δηλαδή Όσκαρ, δεν ξεφεύγει σχεδόν ποτέ από το κλασικό σμόκιν, το οποίο κυριάρχησε ανάμεσα στους διάσημους ηθοποιούς.

Αυτό λοιπόν που ανέμεναν όλοι οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τυλιγμένοι με παλτό, σκούφους και κασκόλ λόγω του τσουχτερού κρύου έξω από το Royal Opera House, ήταν οι γυναικείες παρουσίες και οι επιλογές τους. Και φυσικά δεν έμειναν παραπονεμένοι, καθώς και φέτος οι μεγάλες πρωταγωνίστριες έλαμψαν, επιλέγοντας εκπληκτικές δημιουργίες, ενώ την τιμητική του είχε το κόκκινο χρώμα, πιθανότατα λόγω της ημέρας, καθώς η απονομή συνέπεσε με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι μεγάλες κυρίες του παγκόσμιου σινεμά αψήφησαν το κρύο και προσέφεραν πλούσιο – οπτικό – θέαμα στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο στο Royal Opera House.

Φανερά αδυνατισμένος ο Leonardo DiCaprio, μοιράστηκε το άτυπο βραβείο του πιο καλοντυμένου της βραδιάς με την Isla Fisher για το Stella McCartney φόρεμά της, αλλά και τον Michael Fassbender.

Ο Fassbender πήγε στα βραβεία χωρίς την αρραβωνιαστικά του αλλά συνόδευσε την εκθαμβωτική Kate Winslet που συζητήθηκε πολύ για το υπέροχο Antonio Berardi φόρεμα το οποίο ράφτηκε αποκλειστικά για αυτό το event.

Εντυπωσιακό το Dior φόρεμα της πρωταγωνίστριας του 50 Shades Of Grey Dakota Johnson, η οποία επέλεξε κόκκινο χρώμα.

Κόκκινο διάλεξε και η Hannah Bagshawe σύζυγος του Eddie Redmayne. Το φόρεμα της Hannah ήταν της βρετανίδας σχεδιάστριας Emilia Wickstead και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη.

Κόκκινο και για την σούπερ σταρ του Game Of Thrones, Emilia Clarke, η οποία είχε αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό μπούστο των βραβείων. Το φόρεμά της ήταν κομμάτι της ανοιξιάτικης συλλογής της Victoria Beckham και κοστίζει 3.427 ευρώ. Στις καλοντυμένες της βραδιάς το πρώην κορίτσι του James Bond Olga Kurylenko με την μεταλλική, διάφανη, Ralph and Russo δημιουργία, αλλά και η Rooney Mara με το πιο ιδιαίτερο φόρεμα του event.

Κλασάτη, in fashion και επιβλητική η Julianne Moore εντυπωσίασε με το Armani Prive custom φόρεμα το οποίο φτιάχτηκε ειδικά για τα BAFTA.

Με Burberry custom φόρεμα η Saoirse Ronan.

Πάντως η πιο εντυπωσιακή σταρ των φετινών BAFTA ήταν πιθανότατα η Cate Blanchett που επέλεξε ένα φόρεμα μακριά από το πιο συντηρητικό στιλ που συνηθίζει, σύμφωνα με το followme. Φτερά, metallics έντονα αξεσουάρ και ένα υπέροχο Alexander McQueen φόρεμα…