Γιαλιάς : “Ζήτησα από τους παίκτες νάχουν 10 κιλά α…”

20160214_174720

Χείμαρρος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην συνέντευξη ομιλια που είχε με τους δημοσιογράφους

Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις αποκάλυψε πως ζήτησε ο ίδιος από τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα  να δείξουν 10 κιλά  αρχ,,, (έτσι ακριβώς ήταν η ατάκα του) για να κερδίσουν τα υπόλοιπα  ματς ώστε να ανέβει η ομάδα στην Super League. Έχοντας μπροστά του τον Ριζογιάννη που επιβεβαίωνε τα λεγόμενα του ανέφερε πως δεν οφείλει σε κανέναν και πως όσα χρόνια βρίσκεται στο ποδόσφαιρο δεν έχει ρίξει οικονομικά κανέναν.

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ μίλησε για πάνω από 50 λεπτά στους δημοσιογράφους και τόνισε πως στήριξε και πήγε στην επιλογή Μαραντά γιατί όπως είπε είναι ένας τίμιος άνθρωπος ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλους τεχνικούς  Ερωτηθείς για τον πιθανό αντικαταστάτη ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ εξέπληξε και πάλι αναφέροντας πως “μπορεί να έρθει όποιος νομίζει ότι θα βγάλει την ομάδα, χωρίς συμβόλαιο θα συμφωνήσουμε και αν πετύχει το στόχο θα παρει τα διπλά λεφτά”!

Στην συνέχεια και αφού έριξε …ανάθεμα στον Παναγόπουλο (του πήρα το σκαλπ μέσα στην Μυτιλήνη όταν ήταν προπονητής στον Αιολικό) σημείωσε πως μίλησε με Τσιώλη, Βλάχο, Πετράκη αλλά ουδείς ερχόταν αυτήν την περίοδο στα Τρίκαλα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή που είχε σε Μανδραϊκό και Πανελευσινιακό ονόματι Ψιμουλάκη και τον οποίο τόνισε ότι θα έφερνε στον ΑΟΤ αν του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του ασχολίες.

Μίλησε αρκετά και για την ηθική του λέγοντας “ότι δεν έχω στήσει ποτέ παιχνίδι και ούτε πρόκειται να το κάνω. Έχω μάθει να κερδίζω με τίμια μέσα”.

Για τον κόσμο των Τρικάλων σημείωσε: “Δεν έχω κανένα παράπονο, ο κόσμος στηρίζει στην ομάδα, στην Ελευσίνα δεν είχα δει ποτέ τέτοιο κόσμο”.

Αρχικά σημείωσε πως η ομάδα είναι καταδικασμένη να αλλάξει κατηγορία φέτος ωστόσο όμως όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει αν τελικά η άνοδος δεν έρθει φέτος απάντησε “πως θα προσπαθήσουμε και πάλι του χρόνου, δεν φεύγω”.