Φλεβαράκης: «Όλοι Δευτέρα στο γήπεδο»

FLEVARAKISPEMP26NOEMVΚάλεσμα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο έκανε ο προπονητής των «κυανέρυθρων»

Για την αλλοίωση που υπέστη η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι με το Ρέθυμνο μίλησε στο τέλος του αγώνα ο Κώστας Φλεβαράκης ενώ ο Χόρντουρ Βίλιαμσον στάθηκε στα αβίαστα λάθη βγάζοντας στον …τάκο τον εαυτό του.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο τέλος:

Κώστας Φλεβαράκης «Τρίκαλα BC Aries):  «Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και το απέδειξε αυτό  και η πορεία του Άρη στην Ευρώπη. Πάρα πολλά μπορούμε να πούμε για την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα μας αλλά αν εξαιρέσω λίγο την επικοινωνία μεταξύ μας στο παρκέ και τα  αβίαστα λάθη δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Με τις αλλαγές που γίνονται,  έχει αλλοιωθεί ένα βασικό μας χαρακτηριστικό,  ο αιφνιδιασμός, ενώ  υπήρχαν κακές αποφάσεις και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό όταν πρέπει τα παιδιά να αλλάζουν ρόλους και θέσεις ενώ κάθε μέρα διαμορφώνουμε καινούργιες συνθήκες».

Ο Κώστας Φλεβαράκης κάλεσε τους πάντες να βρίσκονται στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα με το Ρέθυμνο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε  για να σωθούμε. Την άλλη Δευτέρα όποιος αγαπάει αυτήν την ομάδα θα πρέπει να είναι στο γήπεδο. Αν δεν είναι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα δουλέψουμε εντατικά χρησιμοποιώντας κάθε μέρα προσπαθώντας παράλληλα να βρούμε χημεία και με τον Σόκο ο οποίος επιστρέφει».

Χόρντουρ Βίλιαλμσον (Τρίκαλα BC Aries): «Ήταν ένα παρά πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς δεν πρέπει να κάνεις πολλά αβίαστα λάθη, κάτι που το λέω πρώτα για τον εαυτό μου. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά στο 4ο δεκάλεπτο που πλησιάσαμε δεν είχαμε καλό έλεγχο της μπάλας και κάναμε ξανά λάθη. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή, έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, καλούς φιλάθλους και εξαιρετικό προπονητικό τιμ».

Δημήτρης Πρίφτης (Άρης): «Συγχαρητήρια στα παιδιά,  ήμασταν σοβαροί εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ήμασταν καλοί και στην επίθεση,. Γνωρίζαμε ότι τα Τρίκαλα εντός είναι ανταγωνιστικά, δημιουργούμε  θερμή ατμόσφαιρα και εύχομαι καλή συνέχεια στον Κώστα Φλεβαράκη».

Για τις 19 ασίστ που έβγαλε ο Άρης τόνισε:  «Με το τον τρόπο που μετριούνται οι ασιστ συνυφασμένες με το τρίποντο οπότε το καλό ποσοστό τρίποντων ανέβασε τον αριθμό τους. Πέρα από αυτό όμως είχαμε  καλή κυκλοφορία και παίξαμε ωραίο μπάσκετ».

Τέλος για την σημασία των εκτός έδρας νικών τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικές οι εκτός έδρας νίκες. Στο γήπεδο μας είμαστε δυνατοί , εκτός παντού είναι δύσκολα και κάθε παιχνίδι θέλει προετοιμασία και αγωνιστική και πνευματική. Είχαμε κάποιες απώλειες εκτός που θα μπορούσαμε να μην τις έχουμε».

 

Βασίλης Ξανθόπουλος (Άρης): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την σημερινή μας εμφάνιση. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας απέναντι σε έναν  αντίπαλο που  έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες  εδώ αλλά και εμάς στην έδρα μας. Εξαρτιόμαστε πολύ από την άμυνα μας και όταν βελτιωθήκαμε εκεί μετά το πρώτο κακό μας δεκάλεπτο , πήραμε μία καλή νίκη».