Χωρίς τα νέα δελτία η Παναχαϊκή

panaxaiki-proponisi

 

Χωρίς τα νέα αποκτήματα,  η Παναχαϊκή καθώς δεν εκδόθηκαν 11 δελτία.

. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, κανένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν βρέθηκε την Παρασκευή (12/2), ως όφειλε, στα γραφεία της διοργανώτριας για να επικυρωθούν τα συμβόλαια των νεοαποκτηθέντων. Μέχρι και αργά το μεσημέρι αυτό δεν είχε γίνει και η προθεσμία ενίσχυσης εξέπνευσε.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αχαιοί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συνεχίσουν (το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν) δίχως τους έντεκα νέους ποδοσφαιριστές, παρότι η διοίκηση διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων.

Αυτή την ενημέρωση είχε και ο προπονητής, Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος έβγαλε 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/2) με την Κέρκυρα. Συμπεριέλαβε τους εξής: Πέδρο, Ασίγκμπα, Γεωργαντόπουλο, Καπούταγλη, Κουραχάνη, Λαθύρη, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Μουκίδη, Πατάπη, Πετρόπουλο, Πινδώνη, Ρόκα, Σιδέρη, Στρέζο, Τρίγκα, Τσεβά, Χαρτσιά, Χούσα.

Από τη στιγμή που τα νέα αποκτήματα δεν θα καταφέρουν να δώσουν επίσημο ματς με την Παναχαϊκή, η μόνη τους δυνατότητα πια είναι να παίξουν στη Γ’ Εθνική, όπου η προθεσμία για μεταγραφές τελειώνει εντός των ημερών. Εννοείται ότι με τα έως τώρα δεδομένα από τους 18 προαναφερθέντες, οι 8 μένουν εκτός πλάνων!

Υπενθυμίζεται ποιοι ήταν οι 11 ποδοσφαιριστές που θα ενίσχυαν τους «κοκκινόμαυρους»: Τσεβάς (Πιερικός), Σπυρόπουλος (Δόξα Παραλίας), Καπούταγλης (Νέοι), Πατάπης (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Ρογγότης (Κ20 Βέροιας), Γεωργαντόπουλος (Φωκικός), Διγαλάκης (ελεύθερος), Λαθύρης (Διαγόρας Βραχναίικων), Σιδέρης (ΠΑΟ Βάρδα), Κουραχάνης (ΠΑΟ Βάρδα), Πετρόπουλος (Αχαϊκή).