Μίλησε για Αγροτικό κι απέφυγε το σημαντικό…

Στη Ρ. Λέσχη μίλησε σήμερα ο Γ. Μαραντάς, . Διαβάστε  τι είπε

Οι διευκρινήσεις που έδωσε ο κόουτς για το θέμα  των τελευταίων ημερών ,  είχαν απλά ένα σημείο αναφοράς : τον κατευνασμό  αντιδράσεων ενόψει του αγώνα της Κυριακής

Το δελτίο της Ρ. Λέσχης αναφέρει τα παρακάτω Για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα τόνισε: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να φτάσουμε στον στόχο της νίκης».

Το κάλεσμα στους φιλάθλους: «Περιμένω την Κυριακή να έρθει ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, όχι μόνο στις εύκολες στιγμές αλλά και στις δύσκολες».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου είχε τη δική μας ισοπαλία κόντρα στον Κισσαμικό, ενώ Λάρισα και Κέρκυρα έχασαν. Μειώσαμε έτσι την διαφορά, αλλά απομένει ακόμη πολύς δρόμος και κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για την ανακοίνωση του Κώστα Τσόγκα, πρώην μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ: «Μου είπαν ότι ο κ. Τσόγκας στην ανακοίνωση του μιλάει για θερμό επεισόδιο μαζί μου στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ. Αυτό δεν έγινε ποτέ, εγώ δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας. Ο ΑΟΤ μας ενώνει και θέλω να πετύχουμε πράγματα και όταν υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές τότε θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ενωμένοι».