Σακαφλιάδες Athens Club: «Υποτιμά την επένδυση του ο Γιαλιάς»

λο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πυρήνας των οργανωμένων του ΑΟΤ στην Αθήνα κι έχει αξιοπρόσεχτες αναφορές για Γιαλιά και Μαραντά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πυρήνας των οργανωμένων του ΑΟΤ στην Αθήνα κι έχει αξιοπρόσεχτες αναφορές για Γιαλιά και Μαραντά. Ειδικά για τον μεγαλομέτοχο αναφέρει ότι με πολιτική ανακοινώσεων και εκβιαστικών διλλημάτων υποτιμά την ίδια του την επένδυση, ενώ για τον Μαραντά , τονίζει ότι μετά τους τσαμπουκάδες του στην Κρητη θα έπρεπε να είχε  να είχε την ευθιξία να παραιτηθεί  και να μην καλύπτεται πίσω από την αδικαιολόγητα επίμονη προστασία του εργοδότη του

 

Αναλυτικά σημειώνουν:

«Επειδή η σιωπή πολλές φορές μπορεί να θεωρηθεί ένοχη, ως πυρήνας οπαδών του ΑΟΤ στην Αθήνα νιώθουμε την υποχρέωση να πάρουμε θέση στα τελευταία γεγονότα δηλώνοντας τα εξής:

Στα τόσα χρόνια που παρακολουθούμε την ομάδα δεν θυμόμαστε προπονητή, και ενώ η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ, να παρατάει το παιχνίδι και να γυρνάει στην κερκίδα για να πουλήσει τσαμπουκά, επειδή ακούστηκαν κάποια αρνητικά σχόλια για την εικόνα της ομάδας μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο. Θεωρούμε ανεπίτρεπτο να μη σέβεται κάποιος, οποιοσδήποτε και να είναι αυτός, τους φιλάθλους του ΑΟΤ, οι οποίοι προσπαθούν να δίνουν το παρών κάθε αγωνιστική ξοδεύοντας από το υστέρημά τους. Όποιος επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά και προβαίνει σε ύβρεις απέναντι σε φιλάθλους, ας έχει την ευθιξία να παραιτείται και να μην καλύπτεται πίσω από την αδικαιολόγητα επίμονη προστασία του εργοδότη του.

Όσον αφορά τις συνεχείς το τελευταίο διάστημα ανακοινώσεις του κ. Γιαλιά, θεωρούμε ότι όταν έχεις επενδύσει ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό σε ένα εγχείρημα, το να απειλείς ότι θα το παρατήσεις λόγω κάποιων ανώνυμων σχολίων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτιμά την ίδια την επένδυσή σου. Όταν θεωρείς ότι μόνο με ομόνοια και ηρεμία θα πετύχει η προσπάθειά σου, είναι τουλάχιστον αντιφατικό να διώχνεις τον προπονητή που χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης και σεβασμού ακόμα και από φιλάθλους αντίπαλων ομάδων και να προκαλείς αναστάτωση σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους απολύοντας τον ενώ βρίσκεσαι εντός στόχων.

Όταν βάζεις εκβιαστικά διλήμματα σε έναν κόσμο περήφανο που όλα αυτά τα χρόνια έχει ζήσει γραφικούς προέδρους, υποβιβασμούς έπειτα από πορείες πρωταθλητισμού και έχει δει την ομάδα που αγαπά να αγωνίζεται στη σίτα του ερασιτεχνικού, μην περιμένεις ο βρεγμένος να φοβηθεί τη βροχή. Απειλές και προστάγματα δεν αρμόζουν στην πόλη και στην καψούρα μας και θεωρούμε ότι είναι και άδικο απέναντι σε έναν κόσμο που στήριξε και στηρίζει τη διοίκηση από την πρώτη ημέρα παρουσίας της.

Κλείνοντας καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα, όπως κάνει τόσα χρόνια από την Α” εθνική μέχρι το τοπικό πρωτάθλημα, γιατί ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ δεν είναι μόνο οι χαρές…Νιώθουμε δεμένοι ψυχή τε και σώματι με αυτήν την ομάδα.
Ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής, είναι η ζωή μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΘΗΝΑΣ».