Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς

FBCAFB41E3806CBCE0DFBF6580B95A9B

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο

 

 

 

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που είχε διεξαχθεί στις 7/11/15 και στον οποίο είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με 60-61. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε καταφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το μπέρδεμα που έγινε με το καλάθι του παίκτη της, Νίκου Γκίκα, 9» πριν την λήξη, με τους διαιτητές να υποδεικνύουν πως ήταν για δύο πόντους, αλλά την γραμματεία να το χρεώνει ως τρίποντο.

Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πιστεύουν πως ο αγώνας ήταν ισόπαλος, ενώ βρίσκονταν ένα πόντο πίσω. Το λάθος διορθώθηκε 2» πριν την λήξη, αλλά η Κηφισιά δεν κατάφερε να αντιδράσει στον εναπομείναντα χρόνο.

Ο Κόροιβος σε σημερινή ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πανηγυρική δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ». Συγκεκριμένα η ομάδα της Αμαλιάδας αναφέρει σχετικά: «Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει.

Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

Συντάκτης

Άρθρα : 16758
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top