Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Καλάθια αγάπης από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

Καλάθια αγάπης από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

basket-prokrithike-to-peristeri-71-59-ton-ofi_S

Θα διεξαχθεί φιλανθρωπικό τουρνουά με έξι ομάδες την 1η Μαρτίου

To Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη, φιλικό τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς, στο οποίο τουρνουά θα συμμετέχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.

Σε ανακοίνωση του το ΔΣ σημειώνει:

(*) Η ανωτέρω εκδήλωσή μας τελεί, υπό την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και του ΡΑΔΙΟ «ΖΥΓΟΣ».

(*) Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, συναδέλφους- φίλους- κοινωνικούς φορείς- επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, τόσο της Πόλης μας όσο και Πανελληνίως, να συμβάλλουν ο καθένας, στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ώστε συγκεντρωθούν ό,σο το δυνατόν περισσότερα είδη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.

(*) Tο πρόγραμμα των αγώνων, πληροφορίες της εκδήλωσης- υποστηρικτές και λοιπές λεπτομέρειες, θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο facebook (IpaTrikala), όπου έχει δημιουργηθεί εκδήλωση για τον ανωτέρω φιλανθρωπικό σκοπό.

- Τα τρόφιμα- είδη καθαριότητας- είδη υγείας & υγιεινής, θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο έξωθεν του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, επί της οδού Κατσιμήδου, την ημέρα διεξαγωγής του ανωτέρω τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

 

(*) Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!!!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

« ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ »

 

Με  εκτίμηση

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 

 

                      Ο  Πρόεδρος                                      O  Γενικός   Γραμματέας

                    ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                                 ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Τηλ : 6978096333                                                  Τηλ : 6974455421

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top